SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

L'home més optimista del món

A dia d’avui ser optimista no està de moda.  Vivim en un planeta on el terror, les males notícies s’anteposen a l’optimisme, la pau i les ‘good news’. Però a pesar que encara no està de moda , l’optimisme global és un fenòmen creixent que cada cop té més activistes i que ningú podrà aturar mai, ja que sempre hi hauran coses per millorar a la societat.

Actualment és més acceptat el pessimisme que l’optimisme. Però tard o d’hora aquest tarannà pessimista de la societat s’anirà canviant a mesura que vagin apareixent notícies que semblaran de ciència ficció , que no deixaran indiferent ningú. Aquestes notícies faran canviar notablement la mentalitat de la gent, i molts d’ells s’uniran a la cultura de l’esperança i del futurisme.

Això és el que està intentant amb èxit el professor José Luis Cordeiro, un reconegut científic internacional, expert en robòtica que col·labora amb la NASA i grans multinacionals ( entre elles Google, Facebook i Microsoft) i que també és el professor fundador de la Singularity University de Silicon Valley.

Cordeiro és el primer home de la èlit que ha declarat obertament en diferents mitjans de comunicació que ‘la mort de la mort’ està per arribar. Aquest senyor va fent conferències arreu del món per explicar que l’envelliment és una malaltia curable. Cordeiro creu que la ciencia pot arribar a convertir els éssers humans en ‘inmortals’. I de fet, ja s’han fet diversos debats a la televisió sobre aquest tema, entre ells el programa Hora Punta de TVE ,dirigit pel presentador Javier Cardenas, Cuarto Milenio presentat per Íker Jimenez o La Sexta Columna.

En les polèmiques declaracions d'aquest prestigiós ingenier mecànic es pronostica que la robòtica i l’intel·ligència artificial posarà punt i final a la majoria de llocs de treball i fixa la curació de totes les malalties al llindar del any 2045.

Aquesta visió esperançadora que aporta el professor José Luis Cordeiro és d’admirar i creiem que s’hauria de fer tot el posible per contagiar optimisme perquè segons el nostre punt de vista res és impossible i amb esperança i optimisme es sol recollir més fruits que amb el pessimisme. Nosaltres creiem que la visió de Cordeiro és l’encertada en una societat que es vol denominar ‘moderna’. Subscribim  tot el que diu i hi creiem plenament. Per nosaltres és l’home més optimista del món…

Darrera modificació el Dilluns, 07 Agost 2017 19:29
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat
Tornar al principi