SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El Mercadal fa arribar les seves propostes a 'Escó 136' de la Generalitat de Catalunya

El Mercadal i el seu fundador ha fet arribar a través del programa de participació ciutadana de la Generalitat 'Escó 136', les seves propostes.

Podreu fer un seguiment de la nostra e-Petició i adherir-vos a l'iniciativa! 

https://www.parlament.cat/web/participacio/esco-136/index.html

COMUNICAT- EL MERCADAL

Sóc un jove emprenedor, natural de Balaguer l'impulsor i fundador principal de 'El Mercadal'.

Primer que tot demano formalment a la Generalitat i totes les formacions polítiques que la conformen, a crear una llei especifica que reguli el nombre de CET's i també el nombre mínim de treballadors en els Centres Especials de Treball, com també uns salaris més dignes per les persones que treballen en aquests centres de treball.

I en nom de més d'una vintena de persones de Lleida també demano la creació d'un nou canal de televisió digital terrestre (TDT), ràdio pública i portal d'informació de caràcter optimista, impulsada i gestionada per persones amb discapacitat derivada de salut mental.

Si els partits polítics que estan avui aquí reunits ho desitgen agrairíem la posada en marxa d'un nou concepte de periodisme avantguardista en l'àmbit europeu que aporti una visió del món des d'una vessant optimista i reflexiva i en aquest cas des de diferents ciutats que conformin Catalunya i que ofereixi productes i serveis de publicitat a tot tipus d'agents públics i privats, en aquest cas seria El Mercadal.

Aquest és el projecte vital d'una persona lluitadora i capaç de fer bé les coses per la societat. Per tant aquest projecte és amb voluntat de continuïtat i servei pels altres. El nostre projecte és pioner a escala catalana i europeu i és del tot inclusiu, cosa que permet millorar la societat que tenim.

Avui en dia les persones amb discapacitat encara estan discriminades del mercat laboral. I a Catalunya no n'és l'excepció.

Malgrat tot aquestes persones són lluitadores i emprenedores, i són capaces de tenir unes rutines, i per ells la part d'integració els hi és molt favorable per la seva inclusió social, per evitar l'estigmatització social, fer vida autònoma i tenir parella. També cal remarcar que poden tenir iniciatives interessants o ser emprenedors socials, com és aquest cas.

Durant al llarg d'aquests anys hem funcionat sense suports institucionals i ens hem trobat certament desemparats. Nosaltres creiem en la justícia social i volem fer de les nostres debilitats els nostres punts forts. Som optimistes i volem ser útils per la societat, en aquest cas des de el treball remunerat a un CET que inclogui totes les branques del periodisme.

Volem ser un referent capdavanter en els anys vinents i per això instem a la Generalitat de Catalunya a iniciar els tràmits amb les persones que ho sol·liciten, amb ajuda i atenció personalitzada en l'assessorament durant els tràmits de creació d'aquest CET que plantejo a poder ser per tot el territori (Barcelona, Tarragona,Girona, Lleida).

Demanem la màxima ambició possible per part dels governants per tirar endavant aquest projecte de comunicació escrita i audiovisual mai vist en un país europeu.

Finalment sol·licitem que si s'admet a tràmit aquesta proposta de creació de grup de comunicació, la proposta sigui sotmesa a una votació del Parlament de Catalunya, on lliurement cada partit polític pugui exposar el seu parer. Moltes gràcies.

JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE

Fundador d'ElMercadal.cat

 

 

Darrera modificació el Dijous, 10 Agost 2017 19:04
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat
Tornar al principi