EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 06 Juny 2017 14:14

El Mercadal demana a la Diputació de Lleida que recolzi el seu projecte de periodisme optimista

Escrit per EL MERCADAL

Fa uns mesos vam anunciar que El Mercadal darrerament està més inactiu a la xarxa. Doncs tornem a dir-vos el mateix ja que no ha canviat res.
Els fundadors d'aquest projecte creiem que un projecte d'aquestes característiques podria suposar un increment de moral per la major part de població. Segons els seus socis, si hi hagués una infraestructura de treballadors sòlida es podria arribar a fer un diari digital reconegut en l'àmbit català des d'una perspectiva optimista que és un producte necessari en la societat en la que vivim. El fundador d'ElMercadal.cat, Josep Maria Castells també ha exigit a totes les institucions catalanes, i en especial a la Generalitat de Catalunya que intentin ajudar el més aviat possible aquest projecte de caire social que pretén inserir al mercat laboral persones amb algun tipus de discapacitat derivada de salut mental. Segons el fundador, que també atravessa un problema d'aquest tipus "Cal ajudar i potenciar tots els projectes d'emprenedoria enfocats cap a col·lectius en risc d'exclusió, especialment en l'area de salut mental."

 El Mercadal va aparèixer fa 4 anys com a portal digital. Va néixer amb l'objectiu de ser una empresa privada de caràcter social per dur a terme tasques de comunicació escrita i audiovisual a la comarca de la Noguera. Aquest portal pot esdevenir un dels referents del periodisme optimista de Catalunya, però sense l'ajuda de les institucions aquest projecte no pot seguir en condicions. De fet som el primer mitjà de comunicació català que pretén atansar l'actualitat des d'una perspectiva optimista.

A hores d'ara el projecte segueix estancat, ja que com podreu comprendre una persona no pot dur a terme totes les tasques d'un projecte d'aquestes característiques. Per aquest motiu demanem que sigueu pacients i que no perdeu l'esperança ja que algun dia estem segurs que al nostre portal hi haurà molta més informació, reportatges i entrevistes que en l'actualitat. 

Agrairiem que les institucions contemplessin la possibilitat d'ajudar a un mitjà com el nostre, que és singular i innovador per les nostres contrades. També volem donar les gràcies a aquelles institucions locals i provincials, entitats que confien amb el projecte i a l'infinitat de persones que creu en un projecte optimista com el nostre.

Llegir 9466 vegades Darrera modificació el Dimarts, 06 Juny 2017 15:31

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER