EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 25 Febrer 2016 16:40

Molt bona acollida per part dels lleidatans de la targeta “Hores Blaves” Destacats

Escrit per
Hermínia Sirvent Hermínia Sirvent

La targeta “Hores Blaves” que impulsa l’Ajuntament de Lleida ha permès aparcar un total de 425.575 hores gratuïtes en zona blava durant el seu primer any de funcionament, de les quals s’han consumit 347.726 hores, un 81,70% del total. Unes xifres que posen de manifest que el darrer any 414.156 estacionaments en zona blava a la ciutat s’han realitzat gratuïtament gràcies a la tarifa de la targeta “Hores Blaves”. Uns resultats molt positius, segons ha explicat el paer en cap, Àngel Ros, qui avui ha fet balanç d’aquesta iniciativa en el seu primer any de funcionament, acompanyat de la 1a tinenta d’alcalde i regidora de Gestió dels Recursos Municipals, Montse Mínguez, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres.

L’alcalde de Lleida ha explicat que des de l’equip de govern es continuarà impulsant iniciatives per fomentar la seguretat en el trànsit a la ciutat, com la targeta “Hores Blaves”, que reconeix el bon comportament i la responsabilitat dels conductors que, amb la seva actitud, contribueixen a fer que la mobilitat per la ciutat sigui millor. El paer en cap ha felicitat els conductors de Lleida, una gran majoria dels quals no tenen cap sanció. En aquest sentit cal destacar que fins al moment s’han expedit 15.743 targetes d’hores blaves -el 40% dels vehicles que en tenen dret-, una xifra molt significativa en el seu primer any d’implementació.

La Paeria treballa des de fa temps per millorar la seguretat vial de la ciutat a través de dos eixos principals: l’educació viària i la conscienciació ciutadana d’una banda i les millores urbanístiques en matèria de mobilitat –especialment en zones properes a centres escolars- per l’altra.

Les millores urbanístiques per augmentar la seguretat vial a Lleida han estat constants els darrers anys i s’han centrat, molt especialment, en dotar els passos de vianants i les cruïlles d’una major visibilitat, en el control de l’excés de velocitat, en el reforç de la senyalització tant vertical com horitzontal, en l’augment de places d’estacionament, en l’arranjament de voreres i en la millora de l’accessibilitat. A més a més, cal recordar que la Paeria manté activa la campanya d’educació viària adreçada a vianants, motocicletes, bicicletes i vehicles amb anuncis a premsa, radio i televisió amb l’objectiu de conscienciar vianants i conductors sobre la importància de respectar les normes de circulació.

El nou període de la targeta “Hores Blaves” s’inicia l’1 de març

El nou període de la targeta “Hores Blaves” s’inicia el proper dimarts 1 de març. Els usuaris que ja tinguin targeta no caldrà que la tornin a expedir, és a dir, podran carregar les noves hores gratuïtes en la mateixa targeta. En el cas dels nous usuaris, el cost de l’expedició de la targeta serà de dos euros.

La targeta permet un màxim de 50 hores anuals dividides en quatre períodes de 12,5 hores per gaudir d’aparcament gratuït a Lleida sempre que no s’hagin tingut sancions en el trimestre anterior. Les hores que no es carreguin en el període que pertoca no seran acumulables. Les hores blaves del primer període de la targeta caduquen el dilluns 29 de febrer. D’aquesta forma, el nou període de la targeta “Hores Blaves” comença de 0.

Darrera modificació el Dijous, 25 Febrer 2016 17:36
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER