EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 27 Febrer 2016 17:07

L'AVE ha incrementat un 4,4% el nombre de viatgers en el darrer any a Lleida

Escrit per
Foto:Ajuntament de Lleida Foto:Ajuntament de Lleida

Més de 2.003 persones viatgen diàriament en trens d’alta velocitat (AVE, Avant i Alvia) a Lleida, segons la darrera memòria de Renfe de l’exercici 2015. Aquesta xifra, que suposa un total de 731.200 viatgers en 365 dies, s’ha incrementat en 32.100 persones, un 4,4% més que l’any anterior, quan hi va haver 699.100 destinacions en els diferents trajectes de la xarxa d’alta velocitat.

El corredor Lleida i Barcelona ha estat el més utilitzat (463.400), acaparant més de la meitat de les xifres globals i registrant un increment de 10.300 usuaris més que el 2014. Al contrari, les xifres més baixes són també les que corresponen al trajecte més llarg, què uneix Lleida i Sevilla. Dit això, però cal assenyalar que, malgrat viatjar 28.000 persones per aquesta línia, són 2.400 més que les enregistrades en el balanç anterior.L’increment de viatgers respecte al 2014 s’ha donat en tots els trajectes de la línia d’alta velocitat que uneixen les estacions que enllacen amb Lleida, tret del tram entre la nostra ciutat i l’estació del Camp de Tarragona. Aquí el nombre de passatgers ha caigut, perdent-se 800 usuaris en la comparativa (els 49.100, del 2015, davant els 49.900, de l’any anterior).Per altra part, l’altra cara de la moneda la dóna el tram fins a Madrid. Les 267.800 persones que han utilitzat aquest servei representen gairebé un 9% respecte al 2014.Cal destacar també l’increment de viatgers registrat entre Lleida i Saragossa. Al voltant de 240 passatgers van cada dia entre ambdues ciutats. Una xifra que també creix, ja que s’ha passat dels 83.600 als 87.500. En total, 3.900 bitllets, un 4,5% més d’augment.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER