EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 27 Febrer 2016 17:14

El proper dilluns es faran públics els Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida 2016

Escrit per
Foto:Ajuntament de Lleida Foto:Ajuntament de Lleida

28 candidatures presentades per diferents entitats es diputaran les 6 categories de l’edició 2016 dels Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida que es faran públics el proper dilluns 7 de març en un sopar degustació d’alt nivell gastronòmic obert a tota la ciutadania que tindrà lloc a la Llotja per un preu de 25 euros.

El sopar està elaborat gràcies a la participació de reconeguts cuiners de Lleida com són Marc Lorés i Gabi Jové (Cal Xirricló), Gonzalo Ferreruela (Restaurant Ferreruela), Gerard Balasch (La Huerta), Josep Ramon Cases (Sucre i Disseny) i els xefs freelance David Molina, Albert Gastó i David López que, entre altres exquisideses presentaran tastos de coca d’espelta amb vegetals de diferents textures, costella glacejada amb xutnei de fruita de Lleida i també les postres guanyadores del concurs Madrid Fusion 2016: sotabosc dolç amb boira aromàtica de Lleida. 

Els Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida reconeixeran 3 categories tant en la modalitat turística com en la comercial. En el primer nivell es premiarà la trajectòria, personal o empresarial; la innovació i l’emprenedoria turística; i també, la iniciativa en relació a la promoció i/o comercialització del producte turístic. En el nivell comercial es reconeixerà el millor comerç de l’any; el millor venedor o venedora de l’any i també es lliurarà el premi a tota una vida dedicada al comerç.

El tinent d'alcalde i Regidor de Promoció de la Ciutat ha remarcat l’oportunitat de conjugar els premis de turisme i de comerç perquè “és un acte de justícia i reconeixement a pols econòmics fonamentals en la descripció econòmica, però també social de la nostra ciutat”. Peris ha volgut remarcar que “el turisme i el comerç de Lleida són dos eixos vertebradors de la ciutat i el seu entorn i alhora, elements de diferenciació respecte altres entorns urbans a Catalunya”.Durant el sopar degustació del dia 7 de març en què es lliuraran els Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida, també es coneixeran els guanyadors de la 27a edició del concurs de joves cuiners, Àngel Moncusí. 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER