EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 01 Març 2016 13:02

El PSC critica l’excessiu alarmisme pels avisos de temporal del cap de setmana

Escrit per

El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran critica l’excessiu alarmisme pels avisos de temporal del cap de setmana
 A les diferents institucions, els representants socialistes del territori presentaran propostes per evitar que es repeteixi un excés d’alarmisme davant una informació pública sobre una situació habitual a l’hivern
El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran critica l’alarmisme generat per alguns mitjans de comunicació, sobretot públics, pels avisos de temporal i nevades el passat cap de setmana i les seves conseqüències econòmiques. Una previsió meteorològica que va resultar ser excessiva i que ha suposat quantioses pèrdues al sector de l’hostaleria de la província, que han estat segons el mateix sector milionàries, amb una cancel·lació de reserves de fins al 60%.
Per això, els representats socialistes del territori a les diferents institucions presentaran propostes amb l’objectiu d’evitar que es repeteixi aquesta situació. En aquest sentit, el diputat del PSC al Parlament, Òscar Ordeig, ha avançat que registrarem una Proposta de Resolució demanant “explicacions pels criteris aplicats per part de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a l’hora d’informar sobre les previsions de nevades amb un to d’alarmisme que, enlloc de proposar prudència instava a la reclusió”.
Així mateix, el portaveu del PSC a la Diputació de Lleida, Enric Colom, ha apuntat que “una cosa és la informació i una altra crear una alerta des dels mitjans públics per una situació que, de fet, és habitual a les zones de muntanya, com és que nevi a l’hivern, davant la qual les institucions i ens responsables haurien d’aconsellar i no inquietar”. En aquest sentit, ha dit, “donem el nostre suport en tot allò que calgui als sectors perjudicats per l’excés de l’avís de temporal del passat cap de setmana”.

Darrera modificació el Dimarts, 01 Març 2016 13:06
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER