EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 15 Març 2016 11:35

Més de 365 projectes socials tenen el suport de la Diputació de Lleida

Escrit per
Foto:Diputació de Lleida Foto:Diputació de Lleida

Des de l’any 2012 i fins l’agost del 2015, la Diputació de Lleida ha destinat 5.215.508 d’euros per al desplegament de 365 projectes socials a les comarques de Lleida a través de diverses entitats. Algunes d’elles ja són membres de la Taula Assessora del Tercer sector i Salut, constituïda el mes de setembre de 2015 per la Diputació per coordinar accions entres les diverses administracions i entitats del Tercer sector que operen a les terres de Lleida.

Concretament, la Taula la conformen una quinzena d’entitats de l’esfera privada i ciutadana, que són l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, l’Associació La Dona Samaritana, la Federació ECOM, la Coordinadora d’Entitats de Salut Mental, l’Associació lleidatana per a la Síndrome de Down, l’Associació Solidària d’Odontòlegs, Creu Roja, Fesalut, la Fundació per a la lluita contra l’Esclerosi Múltiple, Càritas Diocesana de Lleida, ALLEM, la Fundació Social Sant Ignasi de Loiola i l’Associació Banc dels Aliments de Lleida

La Taula també compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Direcció territorial de Benestar Social i Família, la de Salut a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran.

Aquesta és una de les darreres consecucions de la Diputació de Lleida en l’àmbit social i que se suma a les diferents accions de suport que ofereix a les entitats que treballen a la demarcació de Lleida pel desenvolupament social de múltiples col·lectius de població amb necessitats i demandes específiques. Una d’elles és la Fundació Jericó, els representants de la qual es van trobar amb el president de la Diputació de Lleida,  Joan Reñé, la setmana passada.

D'altra banda un grup de persones amb discapacitat reclamen a la Diputació que es crein nous CET per a persones amb malaltia mental (Centres especials de treball) així com ajuda i suport a projectes innovadors impulsats per persones amb dependència o discapacitat. El mateix col·lectiu indica que ja han plantejat algunes propostes a l'administració, entre els quals ara demanen la creació d'almenys un CET per cada municipi de més de 10.000 habitants, per a que puguin treballar. I també demanen l'ampliació de l'oferta de CET a Lleida.

Actualment hi ha ciutats com Balaguer que no disposen de cap CET per aquest col·lectiu en risc d'exclusió. 

Darrera modificació el Dimarts, 15 Març 2016 11:44
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER