EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 04 Mai 2016 11:38

Germina oficialment l'Associació 'Llavors de vincle'

Escrit per

Llavors de Vincle, hem fet un dels passos més importants i decisius en l'etapa de qualsevol família; hem germinat. I això que vol dir? Doncs germinar no és res més que el procés pel qual una llavor acaba el seu període de dormició per passar a la vida activa.

Durant aquest any hem reunit les emocions, els raonaments, els valors, les creences, els dons i els interessos en general de totes aquelles famílies que formem part de Llavors de Vincle amb l'objectiu de trobar el nostre espai dins aquesta nostra societat i així ajudar a les nostres «petites» famílies a desenvolupar-se d'una forma més lliure i sostenible. Entre tots i totes hem aconseguit la temperatura, l'aigua, l'oxigen i les sals minerals necessàries per fer realitat Llavors de Vincle.

Les persones que hem viscut la creació de Llavors de Vincle hem assistit emocionades i sorpreses a l a força del creixement que pot tenir una llavor si es planta i es donen les condicions adequades. Durant els mesos de març i abril del 2015 moltes de nosaltres ens hem conegut o vist per primer cop, ens hem reunit, parlat, consensuat, compartit i sobretot ens hem emocionat en descobrir tot allò que ens uneix, i el potencial que podem tenir com a grup.
Això ens ha i l•lusionat i donat forces per engegar aquest projecte que de ben segur donarà molts fruits. Que ens mou Principalment un amor i respecte incondicional cap als nostres fills, cap a la infància en general. Considerem a tots els nens perfectes per essència.

Com a pares i educadors volem acompanyar-los, compartir experiències, aprenentatges, emocions i presència. Ens uneix, creure que podem participar a crear allò què ens agradaria que existís i aprendre junts en fer-ho. Som totalment conscients de la nostra responsabilitat amb aquestes llavors (els infants). Tenim la certesa de què amb el vincle afectiu, emocional i físic creixeran arrels sanes i fortes que alimentaran i donaran suport a delicades, saludables i arrelades plantes. I que en alguna primavera de les nostres vides, aquestes plantes esclataran en meravelloses flors il·luminant el món amb els seus colors i fragàncies.

L'Associació Llavors de Vincle Des de la primera trobada el 20 de març del 2015, com a grup ens vam adonar que Llavors de vincle per tal de poder avançar en els seus objectius, necessitaria constituir-se com una associació sense ànim de lucre. El dia 1 de maig del 2015 germina oficialment l'Associació Llavors de Vincle i es firma l'acta fundacional que constitueix l'associació.

Podeu trobar més informació a la seva web http://www.llavorsdevincle.org/

Sara Millas

34 anys. Directora de Lleure, Comunicadora. Mediadora familiar. Emprenedora i dinàmica. 

Fundadora de diverses entitats educatives, familiars i socials relacionades en el món de l'educació no formal, per l'aprenentatge de tothom (gent gran,infants, adults i joves).

Organitzadora d'events.  Administrativa i Educadora. Col·laoradadora amb mitjans de comunicació realitzant els meus articles d'opinió i punts de vista. Participadora en seminaris educatius. Aposto per una expressió lliure i plena d' iniciativa. El món educatiu i familiar són el motor que mouen la meva feina. 

 

"Sigues tu mateix"

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER