EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 17 Mai 2016 12:34

Mollerussa condiciona 21 habitatges de lloguer social del Pla de Barris per evitar-ne el deteriorament

Escrit per Josep Maria Castells

L’Ajuntament de Mollerussa està duent a terme el condicionament de 21 habitatges de lloguer social que estan situats dins l’àmbit del Pla de Barris amb l’objectiu d’evitar-ne el progressiu deteriorament. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora del Pla de Barris, Imma Casanella. Es tracta del projecte Treball als Barris, que es va iniciar a mitjans del passat desembre i acabarà a mitjans de juny, per al qual s’ha rebut una subvenció de 31.620 euros, procedent del departament d’Empresa i Ocupació, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

            Solsona ha indicat que aquest projecte, a través del qual es rehabiliten 21 dels 28 habitatges de lloguer social d’aquest àmbit que gestiona la Borsa de Mediació per al Lloguer Social, ha permès també contractar 4 persones en l’atur per tal de dur a terme els treballs de neteja i rehabilitació, que inclouen en 5 dels casos tasques de pintura i reparacions menors com petites esquerdes, panys, portes i finestres.  L’alcalde també ha explicat que la rehabilitació s’ha fet prèvia sol·licitud dels propietaris, que han estat els encarregats de comprar i pagar el material necessari mentre que l’Ajuntament s’ha fet càrrec de la mà d’obra.

            Un cop finalitzada aquesta primera fase del projecte, el consistori té previst dur a terme una segona fase en el que es donarà més prioritat a actuacions en la via pública dins l’àmbit del Pla de Barris. Aquesta segona fase també estarà subvencionada en 31.620 euros que faran possible la contractació de 4 persones més en l’atur. En aquest sentit, Imma Casanella ha afegit que dues d’aquestes persones seran joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil.

Darrera modificació el Dimarts, 17 Mai 2016 12:37

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER