EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 21 Mai 2016 16:48

Meritxell Batet: "El PSC representa el catalanisme constructiu, serè i amb sentit comú"

Escrit per EL MERCADAL

La candidata del PSC a les properes eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat avui que cal un govern de canvi. "Volem dir sí des de Catalunya a construir una Espanya diferent". "El PSC representa el catalanisme, un catalanisme que havia estat representat en alguns moments per altres forces polítques, però que en aquests moments només representem els socialistes". Un catalanisme "constructiu, serè, aplicat amb sentit comú i que el que vol és transformar Espanya des de Catalunya".
Batet també ha defensat el 'sí' "a la socialdemocràcia, a un projecte polític que el que vol és millorar la vida de les persones amb polítiques concretes que generin benestar". "Sí al canvi, sí a l'acord, si al diàleg", ha insistit, "perquè entenem la polítca com un instrument de diàleg per poder arribar a acords. "Aquest és el canvi real que necessitem", ha insistit, i per això cal dir "sí a Pedro Sánchez i no a la apatia d'un govern presidit per Mariano Rajoy".
En la seva vistia a la XXXVII Aplec del Caragol de Lleida, Batet ha dit que "si en algun lloc té sentit defensar l'equilibri entre el món rural i el món urbà, és Lleida". "No pot haver-hi ciutadans de primera i de segona. "Volem dir sí a la vertebració del territori, perquè apostar pel ,món rural és vertebrar el territori". "Sí a la sanitat als pobles, sí a l'educació rural, sí al transport escolar i sí a l'accés a internet". A més, la candidata ha defensat la importància del sector agroalimentari, que el programa socialista considera "un sector estratègic", perquè "és una mostra molt clara d'aquesta economia innovadora i que aposta per la investigació".
Sobre la candidata per Lleida, Mònica Lafuente, ha dit que és la persona "que millor coneix les terres de Lleida", i ha lloat la seva valentia i la seva capacitat, tal com ha demostrat en els mesos que ja ha exercit de diputada al Congrés, en què ha presentat més de 30 iniciatives per defensar Lleida i els seus ciutadans.
Per la seva banda, la candidata del PSC per Lleida, Mònica Lafuente, ha recordat que els socialistes "hem fet tots els esforços possibles per aconseguir un govern de canvi real". La candidata ha explicat que l'equip que es presenta a les eleccions amb moltes iniciatives per al futur de la demarcació, i ha lamentat que d'altres hagin impedit que el canvi s'hagi produït. Lafuente ha agraït els esforços de Pedro Sánchez en aquest sentit i el seu "sentit d'Estat i coratge".

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER