EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 30 Mai 2016 11:21

L'Ajuntament de Balaguer va aprovar els pressupostos Destacats

Escrit per
El ple de l’ajuntament de Balaguer va aprovar de forma inicial el pressupost d’aquest any 2016, que puja a 16,9 milions d’euros, amb els vots a favor de l’equip de govern i els vots en contra de l’oposició, CiU, la CUP i  Ciutadans.  
 
Per part de CiU, Josep Maria Roigé, tot i parlar d’un bon pressupost, va criticar l’increment dels sous dels regidors de l’equip de govern, va dir també que el capítol 1, el capítol de personal no està fet amb suficient cura i també va criticar que el pressupost contempli passar als veïns del carrer Sant Pere Màrtir les contribucions especials per a la urbanització d’aquest via. Així mateix va demanar que es retirés el punt del pressupost de l’ordre del dia per ajustar els comptes amb més rigor. 
 
Per la seva banda, el regidor de la CUP-PC, Josep Maria Colea, va criticar el pressupost d’enguany perquè, segons va dir, suposa un increment de la càrrega tributària per als ciutadans alhora que va destacar que els comptes d’enguany compten amb una inversió mínima en despesa social. Va assenyalar també que les retribucions dels membres de l’equip de govern, dels regidors en general i de les diferents formacions polítiques són impròpies d’un pressupost auster. Així mateix, va posar èmfasi en la necessitat que hi hagi uns pressupostos participatius i va acusar l’equip de govern de no complir els compromisos adquirits en l’acord d’investidura.  
 
Albert López, regidor de Ciutadans, també va criticar l’increment de sous de l’equip de govern, les contribucions especials del carrer Sant Pere Màrtir i una baixada de la depesa en el manteniment de voreres. López no descarta presentar al•legacions a aquesta aprovació inicial del pressupost. 
 
L’oposició també va criticar que se’ls facilités els pressupost amb només dos dies d’antelació abans de la seva aprovació i van parlar també de manca de diàleg per part de l’equip de govern. 
 
Precisament, per part de l’equip de govern tant l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, com el regidor del PSC, Carlos Garcia, van dir que el d’enguany és un pressupost auster, que no contempla una pujada dels impostos i que és ambiciós en objectius. Vidal també va desmentir que l’equip de govern actual cobri més que l’anterior. 
 
El pressupost d’enguany preveu, entre altres, destinar 2,5 milions d’euros a la reducció del deute, 1,4 milions a inversions, una pujada salarial de l’1 % i la devolució de la part de la paga extra pendent del 2012.  
 
D’altra banda, en el ple també es va donar llum verda a l’aprovació definitiva de les ordenances fiscals reguladores de la prestació dels serveis de piscines, activitats lúdiques i d’oci i la del servei públic de transport urbà. També es va aprovar una moció de l’AMPA de l’escola Gaspar de Portolà per a la reforma del centre.
 Darrera modificació el Dilluns, 30 Mai 2016 11:25
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER