EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 01 Juny 2016 11:10

Penses anar a la universitat?

Escrit per

Pensa anar a la universitat, escola politècnica, tècnica o professional o facultat de postgrau? Hi ha molt per considerar quan es tracta de preparar-se per a la universitat: a quin assistir, què estudiar, com inscriure's, com pagar per tot, etc.

Mai és massa primerenc (o massa tarda) per explorar les opcions pel que fa a universitats o escoles politècniques. Analitzarem alguns dels passos clau per preparar-se per als estudis universitaris i li brindarem recursos que poden ajudar-ho en el procés.

Haurà de prendre's temps per investigar i comprendre les seves opcions, però no fa falta que ho faci sol. Estem aquí per ajudar-ho!

Per què anar a la universitat?

L'equació és simple: universitat o escola politècnica = més diners, més oportunitats laborals i major llibertat.

La formació universitària és una inversió a llarg termini. Amb la planificació acurada pot trobar la institució i les alternatives per pagar els estudis que millor s'adaptin a la seva situació i que ho posaran en el camí a l'èxit.

La formació universitària o professional li pot brindar les destreses necessàries per dedicar-se a una carrera que li interessi de debò

Sara Millas

34 anys. Directora de Lleure, Comunicadora. Mediadora familiar. Emprenedora i dinàmica. 

Fundadora de diverses entitats educatives, familiars i socials relacionades en el món de l'educació no formal, per l'aprenentatge de tothom (gent gran,infants, adults i joves).

Organitzadora d'events.  Administrativa i Educadora. Col·laoradadora amb mitjans de comunicació realitzant els meus articles d'opinió i punts de vista. Participadora en seminaris educatius. Aposto per una expressió lliure i plena d' iniciativa. El món educatiu i familiar són el motor que mouen la meva feina. 

 

"Sigues tu mateix"

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER