EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 24 Juliol 2016 13:35

Els veïns mostren la seva satisfacció per l’increment de freqüències del tren de Lleida-Balaguer-La Pobla de Segur

Escrit per

El nou tren de la Pobla de Segur s'ha inaugurat aquest matí i demà, dilluns, començarà a funcionar. Ho fa amb dos mesos i mig de retard respecte de la data prevista i després que els habitants de la zona fa anys que reclamen que la línia tingui millors combois, més ràpids i amb més freqüència de pas. Ara això serà una realitat.

Els nous trens tenen capacitat per a 200 passatgers i estan equipats amb wifi, i, a més, milloraran les connexions amb les línies d'autobusos i amb l'AVE. A aquestes millores en confort s'hi afegeix que els bitllets seran més barats perquè tindran integració tarifària.

Per fi han arribat

Els nous combois els va posar la Generalitat després d'obtenir la competència en la gestió i infraestructures de la línia, però el govern espanyol encara no els havia homologat perquè poguessin circular pel tram de la via que passa per Lleida i que és de competència estatal.

L'Advocacia de l'Estat va reclamar a la Generalitat una homologació addicional dels trens només una setmana abans de la data prevista per a la inauguració, el 30 d'abril. L'executiu català i ADIF havien estat negociant que aquesta infraestructura entraria en funcionament d'acord amb els paràmetres del decret de traspàs de la línia, però la reclamació de l'advocat de l'Estat va demorar més de dos mesos l'entrada en funcionament del tren.

Entre Lleida i Balaguer (Noguera), l’oferta ferroviària passarà de les 4 expedicions per sentit actuals a les 10, entre les 5.25 hores i les 22.25 hores (divendres fins a les 22.55 hores). Sumant les comunicacions en autobús, les dues ciutats estaran connectades amb transport públic amb 52 expedicions diàries, 27 d’anada i 25 de tornada.
 
Els veïns de Balaguer mostren la seva satisfacció per l’increment de freqüències entre Balaguer i Lleida. 
 
 
El Conseller de Territori i Sostenibilitat de Catalunya amb els mitjans de comunicació lleidatans.
 
 
 
 
Les autoritats es mostraven molt alegres per la posada en marxa de la línia.
 

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal ha explicat als mitjans la seva emoció com alcalde: “El viatge que hem fet ha estat espectacular”  i ha afirmat que aquest tren no només té atractiu turístic sinó que és un tren de rodalies

 
Darrera modificació el Diumenge, 24 Juliol 2016 13:56
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER