EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 20 Setembre 2016 12:50

Mollerussa festeja els 25 anys de piscines amb un munt d'activitats

Escrit per
Foto:Ajuntament de Mollerussa Foto:Ajuntament de Mollerussa

La piscina coberta municipal obrirà portes el proper divendres dia 23 després de  les habituals obres de manteniment que s’hi duen a terme entre temporada i temporada i que enguany han inclòs també el canvi de la bomba. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de tècnics de l`àrea, ha presentat les dades de balanç de la temporada d’estiu recent finalitzada així informació sobre la que comença la qual com a novetat, dóna la possibilitat de formalitzar en línia a través del web la inscripció als 73 cursets que s’ofereixen a partir de l’1 d’octubre.

Es dóna la circumstància que enguany la instal·lació compleix els 25 anys de funcionament i per a festejar-ho la Regidoria d’Esports ha preparat un seguit d’activitats que tindrà lloc diumenge 25 al matí. La celebració començarà a dos quarts d’11 l’activitat col·lectiva entre els abonats que vulguin participar de nadar 25 llargs, un per cada any de la piscina, segons ha explicat Gerard Nabau, tècnic responsable de la piscina, que ha afegit que els participants seran obsequiats amb un casquet de bany commemoratiu i esmorzar. Tot seguit, a 3 quarts de 12 es farà una exhibició de waterpolo a càrrec del CW Mollerussa i una hora més tard una exhibició de natació sincronitzada per part del CN Lleida.

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu que va durar 4 dies menys que l’any passat, Solsona ha explicat que, tot i que hi ha hagut un increment del 5% en la venda d’entrades  i un augment del 1,6 dels abonaments, s’ha registrat un descens del 8,5%  dels usos amb un total de 71.223 respecte als 77.845 de l’any anterior. Val a dir, en aquest sentit, que al 2014 els usos registrats van ser  61.620. També ha destacat l’increment del 41% d’usos del servei de wifi gratuït que es va implantar l’any passat així com aquest any la novetat ha estat el sistema d’accés a través d’una polsera amb xip.

L’alcalde també ha donat dades de l’enquesta de satisfacció de servei que enguany han respost 110 persones, 60 de les quals a través del web i la resta presencialment. En aquest sentit, ha dit que la valoració global ha estat de 4,14 punts sobre 5, lleugerament superior al 4 de l’any passat. Els aspectes millor considerats han estat l’activitat del Fitestiu (4,8), el personal de la taquilla (4,7) i els cursets (4,69) mentre que els pitjor valorats ha estat la neteja dels serveis (3,2), la seguretat (3,6) i el servei de bar (3,7).  Quant a les mancances en la instal·lació, un 32% dels que han respost demana més ombres; un 27%, fil musical i un 24%, més bancs.

 

Així mateix, Solsona també ha afegit que el Servei de Mediació Social i Comunitària ha realitzat 24 intervencions a un total de 175 joves de menys de 17 anys al quals s’explica les normes de convivència a la instal·lació per tal de fer prevenció. La intervenció ha donat com a resultat 16 expulsions d’un dia gestionades pels mateixos socorristes (29 al 2015) i 1 de més de 3 dies ( l’any passat van ser 10 d’aquest tipus) en la que ha calgut un treball familiar i individual per part de l’equip de mediació. Així mateix, també hi ha hagut una expulsió d’un mes i una per tota la temporada.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER