EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 25 Octubre 2016 14:04

Smartvila:una eina més pels catalans

Escrit per

L’Ajuntament de Balaguer, a la comarca de La Noguera, ha anunciat aquest matí en el transcurs d’una roda de premsa la implantació al seu municipi d’smartvila, una innovadora aplicació per a dispositius mòbils i web.

Balaguer (amb una població aproximada de 16.500 habitants) esdevé d’aquesta manera la primera capital de comarca i el setè municipi català en oferir smartvila als seus ciutadans de manera totalment gratuïta.

La resta de consistoris que ja confien en smartvila són: Castellserà, Bellpuig, Vilanova de Meià, Nalec, Sant Joan les Fonts i Riudaura i properament s’hi sumaran poblacions de les Garrigues i el Segrià.

En paraules de Jordi Ignasi Vidal, Alcalde de Balaguer: “smartvila és una eina que ens permet dotar de modernitat la nostra agenda i apropar als ciutadans la informació cultural de la ciutat de manera ràpida i intuïtiva”. Vidal també ha volgut remarcar que “amb aquesta aplicació els balaguerins podran fer-se l’agenda a mida, ja que l’eina incorpora un sistema de filtrat per categories”.

Arnau Torrente, cap de l’equip de Comunicació d’smartvila, ha volgut destacat que “la potència d’smartvila recau en el fet que s’hi vagin sumant municipis. D’aquesta manera, l’usuari final tindrà la màxima informació concentrada en un sol punt”. Torrente ha volgut anotar que “smartvila arriba avui a Balaguer amb els mòduls agenda, avisos i serveis públics però en un futur molt proper podria incorporar, si així es decideix, els nous mòduls incidències i comerços”.

Sobre smartvila

smartvila és una eina creada amb la voluntat de que centralitzar tota la informació i la comunicació dels consistoris amb els seus ciutadans a través d’una innovadora aplicació d’ús intuïtiu i senzill que permet filtrar el contingut en funció de les preferències de l’usuari.

Més enllà d’un disseny fresc i d’uns mòduls ben estructurats, el que fa diferent smartvila a tot el conjunt d’aplicacions existents és la voluntat de formar una xarxa social de municipis per a que l’usuari tingui l’opció de rebre informació de tot allò que succeeix tant a la seva localitat com al seu entorn.

La creació d’smartvila sorgeix amb l’objectiu d’unificar tota la informació del territori en una únic punt d’accés que permeti l’usuari no haver d’instal·lar-se una aplicació per cada municipi del que estigui interessat.

smartvila és una eina oberta que surt al mercat amb quatre mòduls inicials i amb una clara voluntat de creixement que ajudi a fomentar la millora de la comunicació entre la ciutadania i l’administració.

L’aplicació mòbil smartvila s’ofereix als usuaris a través de les plataformes de distribució App Store i Google Play.

Amb smartvila, a més, l’usuari pot difondre la informació que trobi d’interès als seus perfils de xarxes socials o aplicacions de missatgeria mòbil.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER