EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 02 Gener 2017 16:20

El PSC atorga un donatiu de 150 euros a Creu Roja Joventut de Lleida i joguines per la campanya de Nadal

Escrit per

La Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran i l’Agrupació del PSC de Lleida han atorgat aquest dilluns, 2 de gener, un donatiu de 150 euros a la Creu Roja Joventut de Lleida, així com les joguines recollides entre la militància socialista de la demarcació. El Secretari d’Organització de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, José Crespín, i la Presidenta de la gestora del PSC de Lleida, Tere Cunillera, han fet avui entrega del donatiu a la Directora local de Creu Roja Joventut, Sandra Serra, i a la Secretària Provincial, Núria Cabiscol.
El Secretari d’Organització de la Federació, José Crespín, ha explicat que “avui fem entrega d’aquest donatiu i de les joguines recollides fins ara per col·laborar a la Campanya de sensibilització i recollida de joguines destinada als nens i nenes de les famílies més desfavorides, però donarem continuïtat a la recollida encara durant uns dies per garantir que cap infant es quedi sense la seva joguina”. En aquest sentit, ha dit, “com cada any, els i les socialistes de Lleida ens mantenim en el nostre compromís de col·laborar amb una campanya que ens recorda que són encara massa nens i nenes les que pateixen les conseqüències de la crisi i de les retallades dels governs de dretes”.


Així mateix, la Presidenta de la gestora del PSC a Lleida, Tere Cunillera, ha posat de relleu que “avui mostrem el nostre compromís col·laborant amb la campanya de Creu Roja Joventut, però els i les socialistes ens mantenim i ens mantindrem cada dia en la defensa dels drets i necessitats dels més vulnerables que, lamentablement, són cada dia més”. Cunillera ha afegit que “la nefasta gestió del govern del PP a Madrid i de Junts pel Sí i Esquerra a la Generalitat ens han portat a situacions com que un de cada tres infants visquin en risc de pobresa; una realitat davant la que el PSC mai es quedarà impassible”.


Per la seva banda, la Directora local de Creu Roja Joventut, Sandra Serra, i a la Secretària Provincial, Núria Cabiscol, han posat de manifest que “agraïm totes les col·laboracions que ens arriben d’entitats i administracions, així com de particulars, que ens ajuden a portar almenys durant aquestes festes una mica d’il·lusió a infants que d’altra manera no tindrien cap joguina, el que és un afegit més de l’exclusió social”. En aquest sentit, han explicat que “des de ja fa 3 anys atenem i fem arribar fins a 6.000 joguines a 3.000 infants cada any, una xifra que és encara massa alta en una societat que vulgui aspirar a ser solidària” i han afegit que “enguany, com a novetat allarguem la campanya de sensibilització i recollida de joguines a tot l’any”. Finalment, han dit, “amb aquesta i altres campanyes no només fem una mica millor aquests dies festius
pels infants sinó que també intentem conscienciar a la ciutadania pel que fa a la tasca social i en defensa dels drets dels més petits”.

Darrera modificació el Dilluns, 02 Gener 2017 16:26
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER