EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 21 Novembre 2018 20:26

La Diputació de Lleida participa en la reunió de la Xarxa de Governs Transparents de Catalunya Destacats

Escrit per

La trobada –que ha comptat amb la participació de la vicepresidenta primera de l’ens provincial, Rosa Pujol - ha servit per fer un balanç de les accions que han dut a terme els diferents grups de treball

La Xarxa de Governs Transparents de Catalunya ha celebrat aquest dimarts la reunió plenària en la que ha participat la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, i que ha estat presidida pel conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall.

Durant la reunió s’han posat sobre la taula els treballs que els Grups de Treball en Xarxa  han anat desenvolupant en qüestions com les TIC, els documents normalitzats, la publicitat activa, el bon govern, la formació dirigida als ens locals, o la participació ciutadana (que impulsa les noves maneres de relacionar-se que té l'administració amb la ciutadania), amb l’objectiu de l’impuls i l’aplicació de la Llei de Transparència al món local.

Des del seu inici la Xarxa ha obtingut  resultats molt satisfactoris com ara l’extensió dels portals de transparència local o la redacció i revisió de nombrosos documents d’utilitat per als ens locals. En aquest sentit, la Diputació de Lleida disposa de l’Oficina Tècnica de Transparència i LOPD que té com a funció essencial l’assessorament i suport en temes de transparència, tant jurídic com tècnic, i proporciona, juntament amb el consorci AOC, les altres diputacions catalanes, i entitats municipalistes, un portal web per a que cada ens local faciliti al ciutadà tota la informació en matèria de transparència. 

La Xarxa de Governs Transparents de Catalunya és un marc de col·laboració estable creat l’any 2015 per tal de facilitar el compliment de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, als més de 2.200 ens que componen l’Administració local de Catalunya  que pretén facilitar les formes de cooperació necessàries entre les diferents institucions obligades per llei.

La Xarxa va ser creada pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública; l’Escola d’Administració Pública de Catalunya; el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya; les quatre diputacions; l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya, i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que s’hi va adherir posteriorment. Amb la creació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, la Secretaria de Transparència i Govern Obert va assumir les tasques d’impuls de les polítiques de transparència i govern obert de la Xarxa.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER