EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 26 Novembre 2018 20:42

Els metges de Lleida demanen una pujada del salari per poder atendre adequadament a la població Destacats

Escrit per

Si tot segueix pel bon camí, la ciutadania podrà ser atesa millor, amb un mínim de 12 minuts per consulta. 

L´Atenció primària de Lleida ha tingut el seu primer dia de vaga dels cinc que estan prevists. No s´han detectat incidències destacables als centres d´atenció primària de l´Àmbit i hi ha hagut tranquil·litat entre la ciutadania en general, ja que ha estat informada durant tota la jornada, i a més bona part d´aquesta ja estava assabentada de la situació.

Mentrestant les negociacions segueixen obertes, hi ha una voluntat negociadora entre ambdues parts molt positiva, i ens consten que són a la seu de Treball .

És cert que hi ha una sobrecàrrega de treball i que els metges reclamen unes reformes  en les que ja hi ha molts punts que s han acordat.

Per tal de fer front a la sobrecàrrega l´ICS proposa reduir el número de població de la que té ara el professional de la medicina de família, passant a una mitjana d ´uns 1300 usuaris assignats, i que les visites presencials passin a ser de 12 minuts de mitjana i les telefòniques i les visites virtuals passin a ser de 6 minuts.

Ara bé, no es pot limitar el número de visites ja que no seria un model adequat que coartaria l´accessibilitat a la ciutadania i limitaria la gestió dels professionals. Aquest punt de limitació estricta del número de visites tampoc és recolzat per societats científiques com la CAMFIC o la FOCAP.

 

Amb aquesta redistribució d´usuaris  (a 1300 aproximadament  per metge de família) es calcula que són necessaris uns 200 professionals més per atendre adequadament a la població. Es compta amb la partida pressupostària per contractar-los, però també és ben sabut que la bossa de professionals disponible és pràcticament inexistent.

Per aquest fet, i mentre no es trobin nous professionals,  l’ICS proposa que, de forma voluntària, els professionals assumeixin un percentatge del contingent que hauria de cobrir el nou professional amb el corresponent augment de salari.

Darrera modificació el Dilluns, 26 Novembre 2018 20:54
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER