EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 11 Juliol 2019 13:08

La cadena Yelmo gestionarà el multicine del parc comercial de Torre Salses de Lleida Destacats

Escrit per

Inclourà una sala Junior, primera a Catalunya amb jocs i hamaques per a projeccions infantils, a més de la Luxury amb servei de cambrer

Yelmo Cines gestionarà el multicine de darrera generació que s'ubicarà al parc comercial Go Shopping Lleida, que la societat Eurofund preveu construir a la zona de Torre Salses de la capital del Segrià. Aquesta nova oferta de cinema per a la ciutat comportarà, entre altres novetats, amb una sala Junior, un espai de jocs i cinema per als infants i amb la sala Luxury, que oferirà un servei gastronòmic directe a la butaca. Yelmo Cines és una de les principals empreses d'exhibició cinematogràfica de l'Estat amb 414 sales digitals en 37 multicines situats en divuit províncies, que donen servei a 14 milions d'espectadors a l'any. A Catalunya, disposa de centres a Barcelona i Tarragona, amb 60 sales.

Eurofund Parc Lleida confirma així la implantació al complex Go Shopping Lleida d'un "modern" multicine que "oferirà una experiència única pel que fa a comoditat, visionat i serveis de restauració", segons la promotora. D'aquesta manera, la capital del Segrià veurà reforçada la seva oferta de cinema, que s'ha vist reduïda de forma considerable en els darrers anys. 

El multicine comptarà amb sales íntimes i acollidores, sales que disposen de butaques fora del convencional, amb seients amplis i reclinables, i els més avançats sistemes de projecció i so, tal com ja havia anunciat fa unes setmanes Go Shopping Lleida. Ara, ha donat a conèixer una altra novetat, la primera sala Junior de Catalunya de Yelmo Cines. Suposarà "un nou concepte de diversió i entreteniment per a infants" i "una nova forma divertida d'anar al cinema en família", segons la promotora. 

La sala Junior, que Yelmo ja ha començat implantar amb èxit en altres punts de l'Estat, inclou jocs infantils com un gran tobogan o balancins, a més de diverses zones per seure i veure la pel·lícula amb hamaques i puffs. Aquesta sala està pensada per a menors, d'entre zero i tretze, i els adults no hi poden entrar si no van acompanyats d'infants. La sala s'obre quinze minuts abans de l'inici de la projecció perquè els nens hi puguin jugar. Posteriorment, tot el públic seu per seguir el film i es fa una pausa a la meitat de la projecció per alleugerir l'activitat. 

L'altra gran novetat del multicine que estrenarà Lleida és la sala Luxury, un nou concepte d'anar al cinema amb un servei directe de restauració a la butaca i amb una variada carta de menjar i begudes. Cada sala del cinema incorporarà la darrera tecnologia de so envoltant Dolby Atmos i projecció digital. 

Darrera modificació el Dijous, 11 Juliol 2019 13:11
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER