EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 02 Agost 2019 17:33

El govern tripartit de La Paeria de Lleida promet als lleidatans i les lleidatanes una estació d'autobusos nova Destacats

Escrit per EL MERCADAL

Creix l'optimisme, l'il·lusió i aprovació dels ciutadans respecte la gestió de l’alcalde Miquel Pueyo, el primer tinent d’alcalde Toni Postius i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, que avui han assegurat que potenciaran l’aeroport de Lleida-Alguaire, infraestructura estratègica i crucial per a Lleida i el territori, per definir les oportunitats de negoci i el seu futur.  

L’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya intensificaran el treball perquè la ciutat compti al més aviat possible amb una nova estació d’autobusos. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, s’ha reunit aquest divendres amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, per abordar diverses qüestions d’interès per a la ciutat i que impliquen dels respectius àmbits. Ambdues parts s’han alineat en diversos punts, com la futura estació d’autobusos o l’impuls a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

L’alcalde ha explicat que hi ha diversos inconvenients que s’han de superar respecte a la futura estació, que tenen a veure, entre altres, amb Adif. En aquest sentit, Postius ha assenyalat que la concessió de l’actual estació acaba en un any i mig i que és un projecte que s’ha d’afrontar de forma urgent perquè la ciutat pugui disposar d’una “estació digna”, ja que l’actual “tramet molt mala imatge” i no reuneix les condicions necessàries. El tinent d’alcalde ha indicat que la implantació d’aquesta infraestructura té a veure amb la resolució del que ha de ser el Pla de l’Estació, pel que comportarà adaptacions, donat que la realitat econòmica i urbanística ha canviat. Així, Postius ha afirmat que d’entrada s’ha d’analitzar com tirar endavant amb l’estació, perquè sigui viable al marge del pla de l’estació i que, alhora, quedi integrada en el seu conjunt. Per això, els tècnics ja hi estan treballant i la Generalitat hi col·laborarà per trobar-hi una solució.

Pel que fa a l’estació actual, s’està elaborant un estudi tècnic per veure el marge de maniobra i les possibles alternatives si s’ha de buscar una solució transitòria fins que es concreti la definitiva.

 

Darrera modificació el Divendres, 02 Agost 2019 17:46

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER