EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 12 Agost 2019 19:00

Un artista lleidatà ofereix una interessant exposició d'aquarel·les sobre la comarca del Segrià Destacats

Escrit per
Foto: Robert Martí Foto: Robert Martí

L'obra és de Robert Martí Ripoll, un artista que potser és desconegut però que alhora és molt prometedor

La mostra recull un seguit d'aquarel·les de l'artista, que es podran veure a la Sala Montsuar I des del passat divendres fins al 8 de setembre.

'Perspectiva de color' és el títol de l'exposició de l'artista lleidatà Robert Martí Ripoll que ha obert les seves portes el dia 9 d'agost a l'Institut d'Estudis Ilerdencs. La mostra es podrà veure a la Sala Montsuar i fins al 8 de setembre.

Es tracta d'una exposició d'aquarel·les en què el Segrià, la comarca de Robert Martí Ripoll, és la gran protagonista. Un territori, com ell mateix explica, planer, amb turons baixos i serres d'escassa altitud, dinamitzada i omplerta de vida pel riu que creua la plana. És aquest paisatge el que, vist des de la perspectiva que dóna la distància, li transmet els seus colors a l'artista, que així ho ha plasmat en les obres que formen part d'aquesta mostra.

Aquest pintor es dona a conèixer a través dels seus perfils de Pinterest i Twitter:

https://www.pinterest.com/laborat2000/artist-robert-mart%C3%AD-ripoll/

 

https://twitter.com/rmartitwit?lang=ca

Darrera modificació el Dilluns, 12 Agost 2019 19:30
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER