EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 23 Setembre 2019 18:59

Mercolleida es proposa incrementar la seva presència als mercats internacionals Destacats

Escrit per Redacció
Foto:Javi Martín Foto:Javi Martín

Paco Cerdà ha estat nomenat nou president de la Llotja Apropecuària i s’han nomenat nous consellers

El pressupost per al 2020 és de 896.800 euros, amb un increment del 1,3 % respecte el d’enguany i espera tancar-se amb superàvit

El tinent d’alcalde Paco Cerdà és el nou president de la Llotja Agropecuària de Mercolleida després de ser nomenat en el nou càrrec a la junta d’administració celebrada aquest dilluns. El nou president ha remarcat que Mercolleida és una empresa que funciona, amb reptes importants i amb reconeixement al mercat agrari. Per això, “l’hem de posar en valor i destacar la transcendència que té en el sector mundial”, ha dit. Precisament, un dels objectius de la llotja lleidatana és aconseguir incrementar la seva presència als mercats europeus, especialment a França, Alemanya i Holanda, i també en l’àmbit global, amb informació sobre la Xina i els Estats Units. Mercolleida ja és referent en l'europeu i vol traduir aquest lideratge en altres mercats, amb una visió més àmplia pel que fa a informació globalitzada per obtenir reconeixement internacional.

Canvis al Consell d’Admnistració

El president de Mercolleida ha explicat els canvis en el Consell d’Administració amb la renúncia i la incorporació de nous consellers. S’han integrat com a nous membres Jordina Freixanet, Carme Valls i Joaquim Manau, en representació de Paeria -a més de Paco Cerdà, al capdavant de la llotja; Ricard Gòdia -qui ha cessat com a membre de la Paeria i ha entrat com a membre del sector boví- i Eduardo Costa -de Piensos Costa, en representació del sector porcí-. Les noves incorporacions substitueixen els consellers Fèlix Larrosa, Josep Farrero, Rafel Peris i Ricard Gòdia -de la Paeria –, Arcadi Jové i Santiago Vall -representants del sector-. El director general, Francesc Ollé, ha estat ratificat i segueix en el càrrec.

Tant Cerdà com Ollé han agraït la tasca dels consellers que han cessat per la seva implicació i tasca en l’organisme.

Pressupost 2020

La junta d’accionistes ha presentat una proposta de pressupost per al 2020 que donarà continuïtat a l’activitat presentada enguany. Així, la previsió d’ingressos és de 896.800 euros, dels quals 435.800 euros corresponen als serveis de llotja i 461.000 a altres ingressos d’explotació, partides de subvencions rebudes i ingressos financers. Suposa un increment de l’1,32% respecte al pressupost de 2019. La despesa es quantifica en 800.000 euros, pel que es tancaria l’exercici amb un superàvit de 96.800 euros.

Pel que fa a l’exercici actual, s’estima un benefici de 80.000 euros, derivats d’uns ingressos de 885.000 € i unes despeses de 805.000 €.

Darrera modificació el Dilluns, 23 Setembre 2019 19:01

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER