EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 01 Octubre 2019 16:00

Fitxatge estrella a la Diputació de Lleida: Ignasi Calvo és elegit com a nou cap de comunicació Destacats

Escrit per EL MERCADAL

Al mateix temps, s’incorporen a la institució els també periodistes Mireia Pomar i Aleix Cuberes, en qualitat d’assessors de comunicació

La Diputació de Lleida ha incorporat des d’aquest dimarts el nou responsable del Departament de Comunicació, el periodista Ignasi Calvo. El Servei incorpora també els assessors de Comunicació, Mireia Pomar i Aleix Cuberes.

Ignasi Calvo (Barcelona, 1964) és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat cap de Redacció de Ràdio Lleida-Cadena SER, director de La Veu de Lleida-Onda Cero i en l’últim any ha estat director del diari ‘La Mañana’. En la seva trajectòria, també va formar part del Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Lleida i, en el mandat 2007-2011, va ser el director de la Impremta de la Diputació de Lleida ubicada al Complex de la Caparrella.

Mireia Pomar és llicenciada en Comunicació i Relacions Públiques per la Universitat ESERP de Barcelona i màster en Comunicació Científica per la Dublin City University. Molt vinculada al món municipal, fa quasi 10 anys que s’ha especialitzat en donar suport en la gestió diària de les xarxes socials i la comunicació de petits i mitjans ajuntaments. Anteriorment, havia estat cap de Premsa d’Esquerra Republicana a Lleida i redactora del diari ‘La Mañana’.
Aleix Cuberes és politòleg per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Comunicació Política per la Universitat de Navarra i la Graduate School of Political Management de la George Washington University. És també professor lector-visitant d’universitat en les àrees de comunicació política, governança i lideratges. A partir d’ara, gestionarà el gabinet de la vicepresidència de la Diputació.

Darrera modificació el Dimarts, 01 Octubre 2019 16:05

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER