EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 27 Octubre 2019 16:01

Caminada popular per sensibilitzar els lleidatans sobre la necessitat d’una ciutat més accessible Destacats

Escrit per EL MERCADAL
Foto: Ajuntament de Lleida Foto: Ajuntament de Lleida

El Grup d’Accessibilitat d’ASPID ha dut a terme aquest matí la III Caminada Popular i Accessible pels carrers de Lleida, amb l’objectiu de conscienciar els ciutadans de la necessitat de suprimir les barreres arquitectòniques, urbanístiques i de comunicació, i promoure els entorns saludables.

La Caminada, que és un dels actes del 25è Aniversari d’ASPID, ha comptat amb la participació del regidor Ignasi Amor i del diputat al Parlament de Catalunya, Josep Maria Forné, entre el centenar de ciutadans que han volgut sumar-se a la iniciativa.

Els participants han pogut escollir entre dos circuits, de 3 i 6 km, amb sortida i arribada a l’avinguda Francesc Macià, a l’altura de la plaça de la Pau. El més curt ha transcorregut per la rambla Ferran, estació de tren, Pont de Príncep de Viana, avinguda Victoriano Muñoz, Camí de Picos, avinguda Alacant, avinguda de les Garrigues, Pont Vell i Francesc Macià. El més llarg ha compartit inicialment el mateix itinerari que el curt fins a arribar al Pont Vell, on, en comptes de creuar-lo, ha transcorregut pel carrer Jaume II fins al Pont de la Universitat. D’allà ha enfilat pel carrer Joana Raspall, passarel·la dels Maristes, Jaume II, Pont Nou, Joan Raspall, avinguda Madrid, avinguda Blondel, avinguda Francesc Macià i plaça de la Pau. 

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER