EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 28 Octubre 2019 19:51

De Nuvis assoleix la 21 edició amb la participació de 80 expositors Destacats

Escrit per ACN
De Nuvis assoleix la 21 edició amb la participació de 80 expositors Foto:Javi Martín

L’alcalde Miquel Pueyo presenta la fira d’organització d’esdeveniments que tindrà lloc el 9 i 10 de novembre

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presidit la roda de premsa de presentació de De Nuvis, la fira d’organització d’esdeveniments, que arriba a la seva 21 edició amb la participació de 80 expositors de Catalunya i Aragó i que se celebrarà els pròxims 9 i 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

El paer en cap, que ha estat acompanyat per la diputada provincial i regidora Regina Cairol; el president de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó, i el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha destacat el dinamisme d’un certamen que s’ha sabut adaptar i modificar a la demanda del mercat, que cerca productes cada cop més personalitzats en les seves celebracions.

Miquel Pueyo ha recordat que De Nuvis és quelcom més que un saló d’equipaments i serveis per a bodes, ja que acapara un ampli ventall de relacions i pràctiques socials. L’alcalde ha volgut destacar la bona salut del sector, ja que el nombre de bodes ha augmentat de 3,3 matrimonis per cada 1.000 habitants a 3,8. Només a l’Ajuntament de Lleida es van celebrar 120 bodes durant el 2018.

L’alcalde també ha manifestat que De Nuvis venia a completar “el ventall d’ofertes de Fira de Lleida. Un ventall on hi ha opcions molt diverses, des de les grans fires, com Sant Miquel o Municipàlia, que ens internacionalitzen, fins a altres que contribueixen a incrementar l’activitat i atractiu”. 

El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha fet incidència que De Nuvis és una oportunitat pràcticament única de trobada de l’oferta i la demanda durant un cap de setmana, per qui té la necessitat d’organitzar un esdeveniment. També ha dit que es tracta d’una fira dinàmica, plena d’activitats, que van des de les tradicionals desfilades de vestits de boda, bateig i comunió, fins a activitats musicals, degustacions i tallers de maquillatge, perruqueria i manualitats d’obsequis.

Per incentivar les vendes i contractacions, els expositors fan promocions i descomptes de fins a un 20% en alguns productes. També hi ha previst el sorteig d’una escapada romàntic. Per la seva part, Fira de Lleida sortejarà 1.000 euros entre les parelles que realitzin alguna contractació en el saló. 
Compromís social de les institucions

Per la seva part, la regidora i diputada provincial Regina Cairol ha destacat en la seva intervenció la necessitat d’aprofitar les oportunitats que generen les fires per la promoció econòmica i pel comerç de proximitat. Al mateix temps, ha assenyalat el compromís de les Administracions en vetllar per un desenvolupament sostenible i per la protecció del medi ambient, implicant els expositors dels certàmens firals en aquesta tasca.

Regina Cairol també ha expressat el compromís de la Diputació a potenciar la solidaritat per arribar a les persones més vulnerables, prioritzant la seva contractació quan sigui possible, i impulsant totes les iniciatives de caràcter innovador en el comerç i l’emprenedoria. “La Fira ha de ser exemple d’oportunitats de treball, comerç i nous negocis per tot el territori”, ha dit. 

El president de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó ha centrat la seva intervenció enumerar els sectors que estaran presents a De Nuvis, un saló que obrirà el 9 i 10 de novembre, de dos quarts d’11 del matí fins a dos quarts de 9 del vespre, al Pavelló 4 de Fira de Lleida.  

Darrera modificació el Dilluns, 28 Octubre 2019 19:55

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER