EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 05 Novembre 2019 18:21

Caixabank obre a Barcelona l'oficina bancària més gran d'Europa Destacats

Escrit per ACN

L'espai té una superfície de 3.000 metres quadrats i comptarà amb 80 treballadors que donaran servei a 22.000 clients

Caixabank ha obert a Barcelona l'oficina bancària més gran d'Europa. L'espai, denominat "all in one" i amb una superfície de 3.000 metres quadrats, oferirà atenció per tots els models de negoci financer, tant per a particulars, com per a autònoms i microempreses, i empreses. El nou espai, ubicat a la plaça Francesc Macià, compta amb una plantilla de 80 empleats i disposa d'una cartera de 22.000 clients. L'obertura, però, ha implicat tancar quatre oficines petites del voltant. L'objectiu de la nova sucursal, que disposa també d'una cafeteria, una sala de conferències i més de trenta despatxos per a reunions privades, és convertir al client en "el protagonista", segons el director general de Caixabank, Juan Antonio Alcaraz.

"Volem que sigui un lloc de reunió, no només per fer transaccions, sinó on els clients puguin venir a passar una bona estona", ha assegurat Maria Alsina, directora territorial de Caixabank a Barcelona, en l'acte de presentació de l'espai. L'oficina obrirà les portes al públic aquest dimecres.

L'obertura d'aquest espai implicarà el tancament de set oficines, aproximadament, situades en un radi d'entre 400 i 500 metres de l'espai de Francesc Macià. "Hem seleccionat un radi d'acció còmode per tal que el client pugui venir i trobi un espai en el què l'experiència sigui diferencial", ha explicat el director general de l'entitat.

L'espai "all in one" a Barcelona és la segona oficina de Caixabank basada en aquest model. L'entitat bancària va obrir el primer espai d'aquestes característiques el passat agost a València, en un local de 2.200 metres quadrats situat en la plaça de l'Ajuntament de la ciutat.

Respecte a les noves obertures, l'entitat bancària no té "un projecte concret", si bé esperen tenir dos espais "all in one" més de cara l'any vinent. "Madrid es mereix tenir una d'aquestes oficines", ha afirmat Juan Antonio Alcaraz.

El 2013, l'entitat dirigida per Gonzalo Gortázar va crear les oficines 'store', introduint espais més oberts i ampliant l'espai d'atenció al públic, entre d'altres aspectes. Actualment, Caixabank compta amb més de 400 oficines d'aquest tipus a Espanya i preveu arribar a 600, segons contempla en el pla estratègic.

Darrera modificació el Dimarts, 05 Novembre 2019 18:24

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER