EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 09 Novembre 2019 18:06

De Nuvis, la fira de les celebracions, obre portes al Pavelló 4 dels Camps Elisis Destacats

Escrit per ACN

El certamen acull 80 empreses expositores, on estan representats una vintena de sectors relacionats amb els casaments, els batejos, les comunions i altres activitats socials d’aquest àmbit

El tinent d’alcalde Paco Cerdà diu que aquesta és “una fira eminentment útil i pràctica, ja que concentra en un mateix espai tot tipus d’ofertes relacionades amb les bodes i les celebracions”

 

La 21a edició de De Nuvis, la Fira d’Organització d’Esdeveniments, ha obert portes aquest matí al Pavelló 4 dels Camps Elisis, amb un bon registre de visitants i un ple total en la primera desfilada de vestits que s’ha realitzat a la passarel·la. Aquesta ha estat només una de la quarantena d’activitats, entre passis, demostracions, sessions de màgia, degustacions, mini-concerts, còctels, tallers i sessions de DJ, que hi ha previst realitzar durant tot el cap de setmana.

Un any més, De Nuvis destaca per l’estètica i sofisticació dels estands i per l’elevada quantitat d’activitats que s’hi fan, en la majoria dels casos organitzades pels mateixos expositors.

El tinent d’alcalde i diputat provincial Paco Cerdà ha estat l’encarregat de tallar a l’entrada del pavelló la cinta que ha simbolitzat l’obertura del saló, en companyia dels regidors Regina Cairol, Begoña Iglesias, José Luis Osorio i Xavier Palau i del director de Fira de Lleida, Oriol Oró.

En el decurs de la inauguració, Cerdà ha assenyalat que aquesta és “una fira eminentment útil i pràctica, ja que concentra en un mateix espai tot tipus d’ofertes relacionades amb les bodes i les celebracions”. Alhora, ha destacat que és un saló molt atractiu per al visitant, amb uns estands “molt treballats” per part dels expositors. El tinent d’alcalde ha matisat que les seves declaracions eren prou objectives, ja que ell mateix havia estat recentment usuari de De Nuvis per raons familiars. 

La trobada firal compta amb un total de 80 empreses expositores, que presenten un extens ventall d’opcions per organitzar un esdeveniment a mida, amb assessorament personalitzat i disposant de les darreres novetats en el món de les bodes i les celebracions. El certamen obre de dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 9 del vespre.

Les desfilades

El capítol de desfilades ha arrancat amb força aquest matí amb un passi de vestits de núvia, nuvi, festa i padrina que ha aplegat unes 250 persones. Els passis continuaran aquesta tarda (vestits de núvia, nuvi i festa), i diumenge a tres quarts de 12 del migdia i a les 7 de la tarda (vestits de núvia, nuvi, festa i comunió). Les sessions inclouen demostracions de maquillatge i de perruqueria.

Les firmes que protagonitzen les desfilades (Alba Minguella-Costura d’Autor, Booknovias, Boutique La Novia, Colada Barcelona, Gala García Novias, Marina Codina i Sastreria Lorenzo) exhibeixen durant el cap de setmana les seves creacions per a la temporada d’hivern i per al 2020. En total, hi participen 22 models (15 noies i 7 nois) i 10 models infantils, aquests últims per a vestits de comunió.

De Nuvis aplega una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló acull una àmplia oferta de les novetats relacionades amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de núvia i nuvi; espais per a celebracions; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; comunió i moda infantil; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i allotjaments; vestits de festa, i música i animació. 

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER