EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 29 Desembre 2019 12:33

Go Lleida podria crear un total de 1.100 llocs de treball a Lleida si la Paeria dona llum verda al projecte Destacats

Escrit per ACN/Redacció

Eurofund ha assegurat que la voluntat és "crear un gran centre d'atracció comercial i d'oci que eviti l'actual fugida de compradors", que segons les seves dades, suma prop de 500 milions anuals. 

Els promotors de Go Lleida veuen compatible i complementària l'activitat que desenvoluparan amb el comerç de proximitat i creuen necessari generar sinèrgies amb el sector comercial local, però també amb el turístic, econòmic i cultural, i també han afirmat que establiran convenis de col·laboració amb entitats i organitzacions lleidatanes com ja s'ha fet amb les associacions veïnals de la Bordeta, Magraners i Cappont.

El parc comercial i d'oci Go Lleida que Eurofund i Frey preveuen ubicar a Torre Salses pot ser una realitat el 2022. Els promotors confien rebre el vistiplau de l'Ajuntament de Lleida al projecte d'urbanització i reparcel·lació per, posteriorment, sol·licitar la llicència comercial i poder començar les obres durant l'estiu del 2020. Go Lleida ocuparà una superfície d'uns 55.500 metres quadrats i suposarà una inversió privada de més de 100 milions d'euros, amb un impacte sobre l'economia lleidatana d'uns 190 milions. Comportarà la creació de 1.100 llocs de treball, 400 de forma directa, i l'activitat que generarà deixarà a la Paeria uns 8,4 milions d'euros anuals, segons els promotors. Asseguren que serà un parc de mitjanes que complementarà l'oferta comercial i d'oci de Lleida i contribuirà a evitar la fuga dels 400 milions d'euros que anualment els lleidatans es gasten en compres a altres ciutats.

 

 

Darrera modificació el Diumenge, 29 Desembre 2019 12:52

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER