EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 07 Gener 2020 18:25

Pueyo signa el nomenament del nou coordinador general i econòmic de l'Ajuntament de Lleida Destacats

Escrit per ACN

Josep Maria Sentís era fins ara gerent de la UdL i compta amb una llarga trajectòria en l'àmbit de la gestió pública

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha signat aquest dimarts el decret de nomenament de Josep Maria Sentís com a coordinador general i econòmic de la Paeria. D'aquesta manera, Sentís s'incorpora com a responsable de la coordinació i direcció dels serveis municipals i de la coordinació de l'àrea econòmica, segons el que estableix el cartipàs municipal. El nou coordinador municipal és natural de la Granadella (Garrigues) i compta amb una llarga experiència en l'àmbit de la gestió pública. Durant la seva carrera professional ha desenvolupat tasques de tresorer a la Diputació de Lleida i, durant els darrers anys, ha treballat com a gerent d'una altra de les institucions principals del territori, la Universitat de Lleida (UdL).

Miquel Pueyo ha donat aquest dimarts la benvinguda a Sentís, qui s'encarregarà també del seguiment i avaluació del desenvolupament del Programa d'Actuació Municipal (PAM) i de l'organització dels recursos municipals sota els principis "de servei públic, eficàcia i eficiència".

El PSC qüestiona "l'empara legal" del nomenament abans de l'aprovació definitiva del pressupost

Des del grup municipal del PSC han mostrat la seva sorpresa per la signatura del nomenament de Josep Maria Sentís. En aquest sentit, els socialistes han registrat una pregunta per escrit dirigida a la Comissió d'Economia per conèixer "quina és l'empara legal que té el nomenament del nou coordinador general i econòmic de la Paeria quan el pressupost no està aprovat definitivament i tenint en compte que s'han presentat al·legacions".

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER