EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 06 Febrer 2020 18:30

El mitjà de comunicació digital 'L'Oest' vol visibilitzar i reconèixer el talent lleidatà Destacats

Escrit per ACN
Comunicant BP Comunicant BP Pla mitjà on es poden veure les tres impulsores del nou mitjà de comunicació digital 'L'Oest', Gemma Peris, Pili Garcia i Esther Peiró.

Les terres de Ponent tenen des d'aquest dimarts un nou mitjà de comunicació digital que té per objectiu difondre els projectes d'èxit i de bones pràctiques que s'hi executen com a reflex del que s'hi fa, qui és la seva gent i on van, per tal de definir el territori. Les promotores són les periodistes Pili Garcia i Gemma Peris, i la filòloga Esther Peiró, que destaquen l'objectiu de reivindicar el capital humà, empresarial i patrimonial de la plana de Lleida fent visibles, amb rigor periodístic, les iniciatives consolidades o emergents que contribueixen a l'equilibri territorial. 'L'Oest, Xarxa d'Informació Positiva', està present a les xarxes @loestcat i al web www.loest.cat.

Es tracta d'un portal de comunicació digital que permet arribar a gran quantitat de públic de manera ràpida i efectiva, mitjançant diferents eines com reportatges escrits, vídeos, fotografies, infografies, podcasts, i on les xarxes socials tenen un pes important. Parlen d'oportunitats del sector primari, el turisme de qualitat, la recerca i la innovació, energies sostenibles, recursos biològics renovables, desenvolupament rural, la inclusió i la cohesió social col·laborativa, i la cultura.

El mitjà de comunicació digital 'L'Oest' vol visibilitzar i reconèixer el talent lleidatà i, alhora, teixir una xarxa de relacions entre diferents agents de tots els sectors que propiciï l'aparició de noves oportunitats per revitalitzar les zones rurals. Està impulsat per tres dones que, gràcies a les seves professions, coneixen les virtuts, el talent i les oportunitats que té Ponent i que senten la necessitat de difondre'ls.

Darrera modificació el Dijous, 06 Febrer 2020 18:43

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER