EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 18 Febrer 2020 20:23

El president Joaquim Torra és optimista i celebra l'impuls de la intel·ligència artificial a Catalunya: "serà un referent immediat" Destacats

Escrit per ACN
Fotos: ACN Fotos: ACN

Torra celebra l'impuls de la intel·ligència artificial a Catalunya: "Avui és un acte d'autoestima i un projecte de país"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha aplaudit l'impuls de la intel·ligència artificial (AI, en anglès) a Catalunya. "L'acte d'avui es pot veure com un punt de trobada de la societat del coneixement i la revolució digital, però també com un acte d'autoestima col·lectiva", ha assenyalat Torra en la presentació de l'estratègia d'AI a Palau. "D'autoestima pel talent dels professionals i investigadors del nostre país, i de l'aposta del govern per dotar Catalunya d'una estratègia digital", ha continuat Torra. La Generalitat ha aprovat aquest dimarts la inversió de 10 MEUR en tres anys per impulsar la intel·ligència artificial i la creació d'un centre especialitzat, el CIDAI: "Serà un referent immediat", ha sentenciat el president.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER