EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 03 Març 2020 18:07

L'Oficina de Turisme de Lleida ha atès 708.000 visitants des que va entrar en servei el 1998 Destacats

Escrit per ACN
Foto: Salvador Miret Foto: Salvador Miret

Rep de mitjana prop d'un centenar de persones al dia que cerquen informació turística de la ciutat

L'Oficina de Turisme de Lleida ha atès 708.000 vistes des que aquest servei municipal va entrar en funcionament el 3 de març del 1998, avui fa 22 anys. En el darrer any, les atencions a les dependències situades al carrer Major s'han incrementat en unes 35.000, aconseguint gairebé una mitjana diària d'un centenar de persones que cerquen informació turística de la ciutat. Majoritàriament, les persones que s'adrecen a l'Oficina de Turisme de Lleida són de Barcelona i rodalies, Comunitat de Madrid, País Valencià, País Basc i Andalusia. Entre els visitants d'origen europeu, destaquen els procedents de França i després d'Itàlia, Alemanya i el Regne Unit.

El perfil dels visitants que passa per l'oficina és principalment familiar, que busca conèixer principalment el patrimoni de la ciutat i que ho complementa amb l'oferta gastronòmica i cultural

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, s'ha congratulat de la "gran tasca" que es desenvolupa des d'aquest servei municipal, tal com evidencien les xifres després de 22 anys en funcionament. Cerdà ha destacat que l'Oficina de Turisme treballa dia a dia per millorar el servei i l'atenció al visitant.

Durant tots aquests anys, l'Oficina han anat ampliant els seus serveis. Un equipament que dona la benvinguda als visitants i on es facilita informació sobre els principals atractius de la ciutat, patrimonials, gastronòmics o culturals, però que també està obert als mateixos lleidatans, on poden obtenir informació de tots els esdeveniments de la ciutat, comprar entrades d'espectacles, inscriure's a les visites guiades que s'organitzen per la ciutat, comprar marxandatge i adquirir publicacions de Lleida, entre altres.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER