EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 03 Mai 2016 11:46

Pablo Irigaray debuta demà al Futures CT Lleida contra el rus Dimitriy Voronin, i Enric Guaita davant el cinquè favorit

Escrit per Joan Zamora

El Trofeu Futures CT Lleida segueix avançant i avui ha celebrat una jornada que ha estat d’ajustament en el capítol dels individuals i d’estrena pel que fa a la competició de dobles.

D’una banda, en l’apartat individual s’ha completat definitivament la fase prèvia, a la qual li restaven encara alguns partits pendents, en què han certificat la seva classificació per al quadre principal jugadors com el rus Dimitriy Voronin o el brasiler Jordan Correia. Amb aquesta fase ja al complet, aquesta tarda s’ha procedit al sorteig del quadre principal, que començarà a disputar-se aquest dimarts i on entraran en joc tots els favorits al títol.

Entre aquests cal destacar els que parteixen com a caps de sèrie, especialment el número 1 del torneig, l’indi Ramkumar Ramanathan, tennista amb millor rànquing ATP (247) dels que seran el CT Lleida. Ramanathan debutarà demà dimarts a les 10.30 hores a la pista central contra el britànic Dan Dowson. També caldrà seguir el segon favorit, l’espanyol Marc Giner (414 ATP), mentre que el xilè Bastian Malla i el marroquí Laimne Ouahab seran els números 3 i 4. Aquests dos darrers debutaran també demà.

Pel que fa als representants del CT Lleida, Pablo Irigaray s’estrenarà –probablement dimecres- enfrontant-se precisament a un dels millors jugadors de la fase prèvia, Dimitriy Voronin, mentre que Enric Guaita, jugador barceloní però que representa el CT Lleida, debutarà demà dimarts a les 10.30 hores a la pista 7 contra el cinquè cap de sèrie del torneig, l’espanyol Marcos Giraldi. Tant Irigaray com Guaita han accedit al quadre principal gràcies a una wild card.

Tornant als partits disputats avui, però ara en l’apartat de dobles, la primera jornada de competició ha estat força capriciosa amb els tres jugadors del CT Lleida que hi competien –dos d’ells formant parella-, ja que el sorteig ha deparat que s’enfrontessin entre ells. Així, a la parella formada pels jugadors del CT Lleida Ivan Solans i Pep Canyadell li ha correspost mesurar les seves forces amb Pablo Irigaray-Juan Samuel Arauzo. Al final, el triomf ha estat per aquests darrers per 7-6 (4) i 6-0, que aquest dimarts s’hauran d’enfrontar als caps de sèrie número 1, la parella formada per l’indi Ramkumar Ramanathan i l’espanyol David Vega. Aquest partit es jugarà a partir de les 16.00 hores a la pista 7. Demà també entraran en joc les altres tres parelles que parteixen com a caps de sèrie: Marcos Giraldi-Jordi Abreu (2), Ricardo Rodríguez-Carlos Taberner (3) i Carlos Boluda-Álex de Minaur (4).

Darrera modificació el Dimarts, 03 Mai 2016 12:21

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER