EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 09 Mai 2016 11:32

Contudent victòria a domicili del Balaguer Villart Logístic

Escrit per EL MERCADAL

El passat cap de setmana Balaguer Villart Logístic va fer el darrer desplaçament de la temporada visitant la pista del CN Mataró Quadis d’on es va emportar la victòria per un contundent resultat de 0 a 4.

Una de les claus de l’encontre va estar ja en el primer partit que va enfrontar Yanlan Li amb la jugadora d’orígen ucrainés Galia Dvorak, una habitual de la selecció espanyola i possible representant d’Espanya als Jocs de Rio a qui la jugadora del Balaguer no havia guanyat mai.

Yanlan Li va juanyar el primer joc per un ajustat 10 a 12, però Dvorak s’enduia el segon per una també ajustat 14 a 12. Yanlan tornava a guanyar ajustadament el tercer per 11 a 13, però novament Dvorak igualava amb un 11 a 9. No seria fins el el darrer joc on Yanlan s’imposaria per 9 a 11 i s’enduria així el primer partit per 2 a 3, cosa que feia presagir un triomf del Balaguer.

En el segon partit, per lesió d’Anna Biscarri, debutava la jugadora del Balaguer Claudia Cejas, habitual jugadora del segon equip, contra Catalina Miranda Zamorano. En una partit també molt disputat Cejas donava també la campanada guanyant per un ajustat 2 a 3 (11-8, 9-11, 11-8, 12-14, 6-11).

A partir d’aquí es va acabar la resistència del Mataró. Tingting Wang es va desfer amb la facilitat habitual de Paula Bueno per 0 a 3 (2-11, 2-11, 2-11). I en el dobles, Yanlan i Tingting es van imposar també per 0 a 3 a Zamorano y Bueno (8-11, 10-12, 3-11), posant així el 0 a 4 en el marcador final.

Amb aquesta victòria, i a falta de jugar només dos encontres per acabar la lliga, el Balaguer Villart Logístic dona una pas més per aproparse al títol que obtindria només que fos capaç de guanyar un dels dos encontres que li resten.

El primer “match point” per guanyar la lliga el tindrà el Balaguer contra el Calella el dissabte dia 14, a les 12h a la pista del pavelló Molí de l’Esquerrà, mentre que el segon serà l’endemà diumenge, a les 11h, a la seva mateixa pista del Molí, contra l’Irun Leka Enea. Dos encontres que es presenten difícils perquè ambdós rivals s’hi juguen la possibilitat d’entrar a l’ETTU Cup la propera temporada.

Aquest cap de setmana, doncs, dissabte i diumenge, Balaguer tindrà la doble oportunitat històrica de veure en directe una final d’una lliga espanyola amb opcions reals per a que el Balaguer Villart Logístic s’en proclami campió. El CTT Balaguer convida al públic amant de l’esport a que en gaudeixi i a donar tot el seu suport a les jugadores.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER