EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 05 Desembre 2016 16:50

Els camps de futbol annexos del CF Pardinyes i la UE Balàfia tindran gespa artificial

Escrit per

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la signatura dels convenis de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i els clubs de futbol Unió Esportiva Balàfia i Club de Futbol Pardinyes, que han estat representats pels seus presidents Francisco José Rodríguez i Carlos Garcia, respectivament. En virtut de l’addenda dels convenis amb les dues entitats esportives, els camps de futbol 7 de la UE Balàfia i el CF Pardinyes tindran gespa artificial amb la concessió de l’Ajuntament de Lleida d’una subvenció plurianual pel 100% de les quotes de l’operació financera entre el club i l’entitat bancària.

El paer en cap ha destacat que l’actuació inclou l’obra civil, la instal·lació del reg i la col·locació de la gespa artificial d’última generació, “un fet que contribuirà a una millor pràctica esportiva i un salt qualitatiu de la base dels clubs i és una clara aposta pel foment de l’esport base a Lleida que contribueix a la formació i educació dels nenes i de les nenes”. Ros ha explicat que la Paeria aportarà les quantitats necessàries per fer front a les quotes del préstec entre els clubs i l’entitat bancària durant 10 anys.

La Paeria ha adjudicat a l’empresa Mondo aquestes dues actuacions que començaran la propera setmana i estaran finalitzades en un termini aproximat d’un mes. Aquestes dues importants actuacions s’afegeixen a les que ja ha dut a terme l’Ajuntament de Lleida als camps de la UE Bordeta i l’AEM del Secà de Sant Pere. Així, en els darrers anys, la Paeria ha col·locat gespa artificial en 11 camps de futbol a la ciutat. El canvi de gespa dels diferents camps de futbol municipal de la ciutat es realitza cíclicament a mesura que la gespa artificial compleix uns 10 anys. Les pròximes actuacions previstes per l’Ajuntament de Lleida seran el camp de gespa artificial de futbol 11 al CE FIF Lleida i el CE Ciutat Jardí.

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, té per objectiu aconseguir que tots els lleidatans i lleidatanes tinguin accés a una pràctica esportiva de qualitat i en condicions d’igualtat social, posant èmfasi en l’esport com a element integrador de tots els ciutadans. Les millores que s’han realitzat en els diferents camps de futbol municipals s’emmarquen dins Pla Director de l’Esport a Lleida impulsat per la Paeria que vetlla per la millora de les instal·lacions esportives a la ciutat i per la seva plena ocupació.

A l’acte de la signatura amb els dos clubs també han assistitel tinent d’alcalde i regidor de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, així com els regidors de la corporació municipal Antoni Postius, José Luis Osorio, Josep M. Baiget i Joan Vilella i els presidents de les AV de Balàfia i Pardinyes, Toni Baró i Sandra Pérez, respectivament.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER