EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 27 Desembre 2016 18:24

Esport inclusiu, esport per a tothom

Escrit per

Nombroses personalitats de l’àmbit esportiu, cultural, polític i social de Lleida han estat aquest dimarts els protagonistes del partit inclusiu al Camp d’Esports que, sota el nom de All Star Inclusive Football Lleida 2016, ha servit per donar el tret de sortida a les Masterclass 'Del rendiment a l'excel·lència', que se celebren a Lleida des d’avui i fins dijous sota l’organització de l’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada Fernández. La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha participat en aquest partit inclusiu que ha estat arbitrat per Xavier Estrada i en el qual, a més de persones amb necessitats especials, han pres part personatges de relleu de diferents àmbits.

La matinal esportiva s’ha iniciat a les 9.00 hores amb un seguit de partits inclusius en què han participat diferents clubs de Lleida i de persones amb necessitats especials. A les 11.30 hores ha estat el torn per a l’All Star Inclusive Football Lleida 2016, que ha comptat amb la presència dels periodistes Artur Peguera, Carles Porta, Sique Rodríguez i Santi Roig; exjugadors de futbol de primer nivell com ara Sánchez Jara, Oriol Lozano, Txema Alonso, Joan Capdevila i Calderé; l’atleta olímpic Jackson Quiñónez; el ciclista Sergi Escobar, medallista olímpic; la triatleta Eva Ledesma; el genet olímpic Albert Hermoso; l’actual director esportiu del Rayo Vallecano, Ramon Planes; el professor d’INEFC i extècnic del Lleida, Emili Vicente; el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el president de la Federació Catalana de Futbol a Lleida, Jordi Terés; el president de la Federació Catalana de Tennis a Lleida, Ignasi García; el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, actualment tot un referent en medicina integrativa a Catalunya i conegut per les seves aparicions en programes de TV3; l’humorista i imitador Josan Bailac; la futbolista internacional Vicky Losada, actualment jugadora del Barça; el diputat Paco Cerdà; el representant territorial d’Esports de la Generalitat, Joan Segura; les futbolistes de l’Espanyol Cristina Baudet i Carola García; i els piragüistes Guillem Díez-Canedo i Núria Vilarrubla. Pel que fa a les entitats i associacions que hi ha pres part, hi ha hagut representants de Down Lleida, Shalom, Itinerarium, Adiam Maresme i Andi Sabadell, entre d’altres.

Aquest partit és fruit de la sensibilitat especial dels organitzadors envers un col·lectiu amb el que sempre ha mantingut una estreta col·laboració, una sensibilitat que també es veu reflectida en el fet que la dissenyadora del logotip de les Masterclass ha estat Anna Vives, una nena amb Síndrome de Down que també ha dissenyat la tipografia de les samarretes del Barça en algunes ocasions especials. L’organització ha posat a disposició, a més, una Fila 0 solidària a peu de camp per a empreses que han ofert els seus obsequis per tal de ser sortejats entre els assistents al partit. Tots els recursos aniran destinats a l'Associació Ningú Fora de Joc de Lleida, que és una de les entitats que col·labora amb l’organització del partit juntament amb la Fundació Itinerarium, Lleida Sport&Emotion, l’Ajuntament de Lleida, la Generalitat, Esport.cat, Ara Lleida i la Diputació de Lleida. Tots els participants en el partit han rebut, a més, medalles i diplomes commemoratius.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER