EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 11 Novembre 2018 20:15

La volta a l'Estany d'Ivars aplega més de 700 participants amb els triomfs de Jordi Trepat i Laura Gómez Destacats

Escrit per Iter5

 La Volta a l'Estany d'Ivars, celebrada avui amb gairebé 700 participants i triomfs de Jordi Trepat i Laura Gómez ha estat un èxit sense precedents.

La Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana ha complert avui deu anys d’història amb una jornada que, com és habitual, ha estat organitzada pel Club Atlètic Ivars i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell. La cita ha aplegat prop de 700 participants, el topall establert per l’organització, entre les seves tres propostes:  una cursa de 5 kilòmetres (mitja volta a l’Estany), una de 10 (una volta sencera) i una de 7 kilòmetres en cadira de rodes. Les dos primeres eren puntuables per a la Lliga Ponent.

La sortida de les curses de 5 i 10 kilòmetres ha estat simultània, amb la particularitat que el punt de sortida de la cursa de 5 kilòmetres era  l'aparcament de l’Estany per la zona de Vila-Sana, on prèviament els atletes hi han estat traslladats en autocars. En canvi, la sortida de les curses de 10 i 7 kilòmetres s’ha pres des del passeig Felip Rodés, davant de l'Ajuntament d’Ivars d'Urgell.  L'arribada ha estat al mateix lloc per a les tres proves, el punt de sortida de la cursa de 10 kilòmetres.

A la prova llarga, Jordi Trepat (Xafatolls) s’ha imposat en la categoria masculina amb un crono de 33.40, seguit d’Antoni Carulla (Runners Balaguer), segon amb 34.34, i de Nil Bacardit (AE Matxacuca), tercer amb 35.22. En l’apartat femení, victòria per a la independent Laura Gómez amb 37.27, seguida de Mireia Sosa (Xafatolls), segon amb 37.57, i de Lourdes Martínez (Tramdur Alpicat), tercera amb 41.20.

Pel que fa la distància curta, el millor en homes ha estat Sergi Nunes (Runners Balaguer) amb un temps de 18.12, seguit de Sergi Bernaus (Esports Truga), segon amb 18.15, i de Sergi Martínez (Avinent Manresa), tercer amb 19.07. En dones, triomf de la independent Maria Bertran amb un registre de 22.41, pel davant d’Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners), segona amb 23.03, i de Laura Pallejà (CE Artijol-La Selva del Camp), tercera amb 23.11.

Totes les curses tenien l’encant que el recorregut transcorria per un entorn inigualable que permet gaudir alhora de l'esport i de la natura, amb uns trajectes iguals que els de les edicions anteriors (40% asfalt, 60% terra). Tots els participants han rebut com a obsequi un fantàstic paravent Tuga Active Wear amb un disseny personalitzat per aquesta desena edició. S’ha comptat amb el suport d’un centenar de voluntaris i amb l’animació de les BandTokades de Cervera i d’una nova banda local d’Ivars.

En breu podreu consultar les classificacions a: www.iter5.cat.

Propera cita de la Lliga Ponent

La propera cita de la Lliga Ponent serà una de les grans curses de la temporada, la Mitja Marató de Lleida. Se celebrarà diumenge vinent i, a més de puntuar per a la Lliga Ponent, serà també la darrera cita del circuit Mitges de Ponent. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a: www.iter5.cat.

Darrera modificació el Diumenge, 11 Novembre 2018 20:23

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER