EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 02 Març 2016 12:34

L'optimisme:nou estil de periodisme

Escrit per EL MERCADAL
Valorar aquest article
(0 vots)

El negativisme en què es tracten les notícies en els mitjans de comunicació és alarmant. Ens venen un estat de por i caos constantment. Aquesta tendència fa molts anys que està sense canvis i ha arribat a un estat crític. La població ha donat un cop sobre la taula i ha dit prou de sensacionalismes que són depriments. 

Ha arribat l'era de l'optimisme. Una era renovadora. Una era en què es valoren les notícies positives i comencen a ser portada d'alguns mitjans de comunicació. Nosaltres des de El Mercadal hem estat pioners en engegar aquest nou estil de comunicació. Ens satisfà enormement que altres portals de notícies segueixin el nostre exemple i puguem ser un referent. 

Hem de valorar especialment les notícies positives que han sortit últimament a les Terres de Lleida com per exemple la notícia de la reforma de les Basses d'Alpicat en forma de càmping i del parc dels barrufets. Nosaltres creiem que és una oportunitat única que La Paeria de Lleida no pot deixar escapar, ja que la posada en funcionament suposaria molts llocs de treball i seria un referent a nivell europeu de positivisme, ja que els barrufets són un exemple de positivisme i valors per la canalla. En aquests temps incerts val la pena recuperar aquests valors humans.

 

Llegir 9110 vegades Darrera modificació el Dimecres, 02 Març 2016 12:53

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER