EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 06 Mai 2016 17:39

Pessimisme espanyol versus optimisme català

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Catalunya està en evolució constant. No només per al tema de país, sinó també per l'optimisme que es contagia dia a dia per la desesperació de moltes famílies que no tenen recursos. Cada dia que passa la investigació fa possible nous invents de tot tipus (mèdic, tecnològic, automobilístic...)
Molta gent s'ha afegit al carro de l'optimisme, en conseqüència del pessimisme que ha regnat durant més de 5 anys. I això va creixent fins a tal punt que noves formes de fer periodisme vagin creixent dia a dia.

Els mitjans de comunicació espanyols només fan que treure notícies de catàstrofes i contagien pessimisme. Però a Catalunya no és així. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que coordina TV3 i Catalunya Ràdio sembla ser que s'ha adonat de la importància que l'optimisme sigui notícia destacada. I ens n'alegrem molt perquè aquesta bandera és la que hem portat nosaltres des de el primer moment. De vegades hem arribat a ser considerats "fantàstics" o especialistes en "fer volar coloms". Però sembla que ara no som els únics que procedim d'una manera diferent de la de la majoria de diaris i televisions espanyols. I creiem que avui en dia no fan falta més notícies negatives, ja que més del 90% que veiem per la televisió tenen la seva part fosca i pessimista.

El periodisme optimista és una marca registrada amb la finalitat de contagiar un valor necessari per a la societat com pot ser l'optimisme en l'àmbit català.

El nostre portal és editat en un 100% en català i de producció pròpia està tenint molt bona acceptació en l'àmbit lleidatà i també català, on actualment té una mitjana de 4.432 visites mensuals segons l'auditoria de Google Analytics, que ens fa ser dels digitals més llegits de la província, per la qual cosa ens fa pensar que algun dia podrem ser un referent, o almenys poder tenir l'honor de dir que vam ser el primer mitjà català en transmetre positivisme a la societat. I la nostra vocació ens diu que hem de servir a un sol poble: Catalunya.

Llegir 9812 vegades Darrera modificació el Divendres, 06 Mai 2016 18:24
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER