EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 04 Desembre 2016 13:42

No és fàcil emprendre ni triunfar

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Mercadal ja porta 5 anys de trajectòria a la xarxa. Han estat cinc anys durs i intensos, d'estira-i-arronsa amb l'administració, dies i setmanes difícils on no sabiem si el rumb era el correcte. Però avui dia podem constatar que tenim un impacte a la xarxa molt superior als inicis. No hem crescut desmesuradament. I això ens genera confiança ja que no volem ser una moda passatgera, sinó un projecte de vida que passi de generació en generació. 

El Mercadal va ser fundat el 2011 de la mà del jove polifacètic de Balaguer, en  Josep Maria Castells sense cap pretensió econòmica. Simplement volia fer una aportació per la ciutat de Balaguer i el país que estem construint. Actualment El Mercadal és considerat el portal líder en optimisme a Catalunya. L'optimisme en el periodisme és essencial. Per la qual cosa pensem que el nostre projecte d'aquí un temps pot arribar a esdevenir un projecte innovador i mai vist, fet desde aquest país.

Desde sempre, hem pensat que tard o d'hora aquest projecte ha d'esdevenir un projecte social i laboral important per Catalunya,que contempli la solidaritat. Moltíssima gent no entén la finalitat d'aquest portal. 

El Mercadal és un nom d'una marca comercial patentada i desenvolupada a Balaguer, de la plaça porxada més gran de Catalunya, que vol fer periodisme optimista i no pretén ser la competència de publicacions locals i comarcals. Tampoc volem competir amb els principals diaris catalans. El Mercadal és un portal web líder en optimisme que pretén ser un complement de la gent que consumeix productes culturals en català. El Mercadal és una mena de suplement digital ètic i amb abast nacional i internacional (es pot visualitzar a tots els paísos del món) per a catalans que volen tenir una visió positiva del que passa al país, sense imatges, ressenyes ni comentaris que puguin ferir la sensibilitat de les persones que la llegeixen. 

 

 

Llegir 9233 vegades Darrera modificació el Diumenge, 04 Desembre 2016 14:40
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER