EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 16 Desembre 2016 18:42

Tots són catalanistes

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Nosaltres no som ningú per donar lliçons a polítics però el que sí podem constatar és que moltes promeses polítiques s'acaben incomplint per part dels nostres governants. 

Aspirem a l'independència del nostre país de forma inmediata, o bé convocar unes eleccions. La gent amb un nivell sociocultural alt i amb estudis no creiem que es deixin enganyar en aquest sentit. En el cas que la culpa la tinguin els de Madrid, de retruc també la tenim a Catalunya per voler perseguir utopies i gastar-nos els diners amb polítiques exteriors. Qui ens tornarà aquests diners en el cas que Catalunya perdi un referèndum o acabi reformant-se la Constitució?

Ho sentim molt però ho haviem de dir: a Catalunya no hi ha cap partit polític anticatalanista. Ni el PP, ni Ciutadans, ni tampoc el PSC i molt menys Sí que es pot. Tots són catalans! A El Mercadal creiem que l'independència és un tema tant complex que podem frustrar-nos molt. Per tant creiem que hem de saber passar pàgina. I una bona forma de saber passar pàgina és acabar pactant amb el govern espanyol el que es pugui pactar. 

No tenim ni tindrem mai ni un pèl de tontos. Si no es fa una declaració unilateral veiem que aquest procés ja està perdut. Per tant demanem als senyors de Junts pel sí i de la CUP que culminin el procés amb la desobediència o bé facin un gest cap als partits unionistes i pactin el que hagin de pactar, però deixin de manipular, marejar la perdiu i fer d'aquest procés un monotema que mai té sortida.

Els ciutadans tenen dret a ser ben informats pels mitjans de comunicació, i nosaltres que estem seguint de prop el procés hi veiem que la ciutadania s'ha deixat manipular per la majoria de polítics. Uns s'han posat d'acord per l'independència i altres per anar-hi en contra. Ara volen fer creure que els bons són els independentistes i que els dolents de la pel·lícula són els que no volen que Catalunya esdevingui un nou estat dins d'Europa. 

Nosaltres, el periodisme assenyat i semicapitalista de Catalunya apostem per una societat elitista, pròspera, lliure de discriminacions, optimista, futurista, sense tabús, saludable i sempre amb una mirada positiva pel nostre país. No caurem en radicalismes ni serem tendenciosos. El que volem és fer obrir els ulls a molta gent.

Si aquest procés fracassa i per tant no es fa la Declaració Unilateral d'independència els nous actors de la propera legislatura seran els que avui dia estan a l'oposició. I llavors qui serà el bo de la pel·lícula?

 

Llegir 9171 vegades Darrera modificació el Divendres, 16 Desembre 2016 19:44
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER