EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 19 Gener 2017 18:26

Persones amb capacitat per emprendre

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Alguns pares, mares i famílies de persones que pateixen alguna malaltia mental es troben amb persones amb moltes ganes de fer coses bones per canviar la societat, i això els desorienta, ja que alguns dels psiquiatres i professionals de la salut mental tenen encara una visió retrògrada de les possibilitats reals d'èxit d'iniciatives emprenedores de persones diagnosticades d'alguna malaltia mental. Encara existeix una estigma  i bona part de la gent no creu amb les capacitats d'algunes persones diagnosticades d'aquest tipus de malalties que estan a l'alça.

Hi ha estereotips que impedeixen que els discapacitats puguin tenir un projecte de vida, de caràcter empresarial-emprenedor.

Seria bo que el Govern i entitats financeres ajudessin a finançar al 100% tots els projectes emprenedors d'autoocupació fets per aquest tipus de col·lectius. També caldria sensibilitzar i donar formació en hospitals i professionals que es dediquen al camp de la psicologia i formar equips de persones emprenedores i fer tallers per promoure aquests valors.  S'hauria de crear una nova categoria d'empresa de treball: les empreses privades innovadores de caràcter social. Aquestes empreses haurien de tenir el suport d'entitats financeres i del Govern, i contemplar l'ocupació d'almenys més de la meitat de la seva plantilla amb discapacitat.

No estaria pas malament que es fessin cursos d'emprenedoria adreçats a persones amb discapacitat i ajudar a que cada persona pugui traçar el seu camí tan desitjat. L'emprenedoria per aquestes persones és fonamental perquè els ajuda a superar-se i a creure més en les capacitats que en les dificultats.

Llegir 8698 vegades Darrera modificació el Dijous, 19 Gener 2017 21:10
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER