EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 01 Mai 2017 18:42

La cultura de sortir al carrer

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Dels fracassos i les frustracions se n'aprén moltíssim, i ens atreviriem a dir que la gent que té més èxit és la que més ha fracassat.
Darrerament es recepten molts psicofàrmacs perquè la gent vol evadir-se de la realitat (i dels fracassos). Però això és bo per la societat? Doncs segons coneguts especialistes veterans de l'Hospital Santa Maria de Lleida, creuen se n'està fent un abús. És a dir: se'n recepten massa i sense motius.  

No obstant això, creiem que hi ha gent que realment necessiten fàrmacs (ansiolítics, hipnòtics i antidepressius), però no per sempre, sinó de forma transitòria. 
Si hi hagués més relacions socials, una cultura emocional i més valors a la societat creiem que no faria falta cap medicament dels que citem. Però com ens ho podem fer per crear aquesta xarxa de relacions socials?
Segons el nostre criteri fa falta que les xarxes socials d'internet (Facebook i Whatsapp) promoguin i fomentin el fenomen de sortir al carrer i les relacions interpersonals, ja que el problema principal de la societat avui dia és la manca de relacions socials 'reals'. 

Des de l'aparició de les noves tecnologies hem perdut bona part del tresor de les amistats (reals) i ja comença a ser hora que aquest tresor el reconquistem. Ni el Whatsapp ni Facebook han de ser substituts de la cultura de sortir al carrer. Tampoc trobem gaire normal ni ètic que quan tenim l'oportunitat d'anar a un restaurant amb els amics tots estiguin fent ús del telèfon mòvil continuament. No li veiem cap sentit i és una falta de respecte cap als demés.

Per no ser uns fracassats i frustrats i sobretot per tenir èxit tot comença per nosaltres mateixos. Nosaltres hem de fer el pas de sortir al carrer, comprar, passejar, xerrar, anar al teatre, riure una estona amb els amics o disfrutar del dia a dia com ho fèiem abans. Érem feliços, oi? 

Llegir 9176 vegades Darrera modificació el Dilluns, 01 Mai 2017 19:53
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER