EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 31 Març 2016 11:03

Apareixen noves tendències per a les núvies

Escrit per

Unes noces o casament és una cerimònia religiosa o civil, mitjançant la qual se celebra el començament del matrimoni. Generalment unes noces és un ritu que formalitza la unió entre un home i una dona, dues dones, dos homes,  davant una autoritat externa que regula i reglamenta el procediment, el quin genera compromisos contractuals o obligacions legals -segons les legislacions- entre les parts.

La cerimònia es compon de diverses parts, que varien depenent del ritu, les més comunes al món occidental són: la presentació davant l'autoritat (sacerdot, jutge, alcalde, etc), manifestació expressa dels nuvis per constituir la relació contractual i l'intercanvi d'anells.

Sense perjudici d'això, existeixen també cerimònies no convencionals per a parelles que no desitgen o que no es troben en condicions d'accedir a una cerimònia tradicional (civil o religiosa).

Moltes són les tradicions que suggereixen el que s'ha de fer en cada etapa d'unes noces, des de la seva organització, la vestimenta i el festeig fins al viatge de nuvis o lluna de mel. Encara que avui dia en occident estan canviant moltes d'aquests costums, seguint-se en molts casos únicament algunes d'elles.

Però avui parlarem dels vestits de les núvies, les tendències actuals i l'opinió dels experts com Mel Nuvies que ens revela les tendències actuals del 2016.

“La núvia d’avui en dia esta molt conscient de què el vestit de núvia és per un sol dia, per tant el primer que pregunta (com tu vas fer) és el preu del vestit. Clar esta que sempre hi ha la típica núvia que es gasta més diners en un vestit de marca x ... Doncs per què s’ho pot permetre o per què ha estat estalviant pel vestit, però la majoria no, així que el preu passa a primer lloc. Quant a tendències aquest any sortien esquenes a l'aire amb brodats i transparències tot i que segons les nostres núvies han valorat molt, el bon preu i comoditat. En el nostre cas les núvies han passat de tendències i han mirat que el vestit els i agradi. Hi ha molta boda civil amb el típic vestit de núvia, per les que es casen per l’església el vel sobra, a les núvies no els interessa. A nosaltres tot i que tenim marca i no marca ens demanen bon preu, linneà princesa, escot forma de cor, linneà A o recte. Alguna cosa de sirena.”

Sara Millas

34 anys. Directora de Lleure, Comunicadora. Mediadora familiar. Emprenedora i dinàmica. 

Fundadora de diverses entitats educatives, familiars i socials relacionades en el món de l'educació no formal, per l'aprenentatge de tothom (gent gran,infants, adults i joves).

Organitzadora d'events.  Administrativa i Educadora. Col·laoradadora amb mitjans de comunicació realitzant els meus articles d'opinió i punts de vista. Participadora en seminaris educatius. Aposto per una expressió lliure i plena d' iniciativa. El món educatiu i familiar són el motor que mouen la meva feina. 

 

"Sigues tu mateix"

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER