EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 30 Juliol 2016 18:22

El triptòfan; aminoàcid que ajuda a tenir una excel·lent salut mental

Escrit per

Els comprimits de triptòfan Triptomax van ser introduïts en el mercat espanyol l'any 2013 per l'empresa farmacèutica ESTEVE .

Triptomax és un complement alimentari amb triptòfan que està disponible en farmàcies i parafarmàcies. El desenvolupament d'aquests comprimits respon a una creixent necessitat de la nostra societat moderna: trobar solucions que ajudin a les persones a gestionar èpoques de estrès i decaïment .

Triptomax conté triptòfan, un aminoàcid essencial que el nostre cos utilitza per produir serotonina . Y.. .Què És la serotonina? La serotonina és un neurotransmissor molt important per al nostre organisme i intervé en múltiples funcions, entre les que podríem destacar el seu paper  com a regulador de l'estat d'ànim . Per això, en situacions en les quals hi ha nivells baixos de serotonina podem sentir-nos decaiguts o amb sensació de desànim, estrès i / o apatia. La serotonina també estimula la funció cognitiva, afavorint la capacitat de concentració i un bon rendiment psíquic.

El triptòfan contingut en Triptomax ajuda al nostre cos a produir serotonina, però el seu metabolisme requereix a més l'aportació d'una quantitat adequada de certes vitamines i minerals, a més del triptòfan. Per això Triptomax també conté vitamines del grup B , magnesi i ferro .

Tots els ingredients de Triptomax són nutrients essencials que no són produïts pel propi cos humà, de manera que s'han de subministrar mitjançant la alimentació . A través d'una dieta equilibrada s'obtenen normalment aquests nutrients, però en casos en què no s'adquireixen els nivells óptimos- ja sigui per un dèficit en l'alimentació o bé per factors externs- podem precisar un increment en l'aportació. En aquests casos, Triptomax pot ser elcomplement alimentari idoni.

 

A qui va dirigit?

Triptomax és l'aliat perfecte, principalment, per a  persones que se sentin desmotivades, desanimades, aclaparades, intranquil, ansioses o amb estrès . En moments determinats de la nostra vida pot ser d'ajuda una aportació extra de triptòfan per sentir-nos més vitals i recuperar un estat d'ànim positiu . És aquí on Triptomax entra en joc per ajudar-nos a aconseguir-ho, gràcies als 600 mg de triptòfan i la resta de nutrients que ens aporta amb cada dosi diària.   Triptomax augmenta els nivells de triptòfan i magnesi que  afavoreix un funcionament psicològic adequat . 

 

Com es pren?

Triptomax es presenta en envasos de 30 comprimits per facilitar la seva correcta dosificació.

Preferiblement s'ha de prendre 2 comprimits al dia , un abans de l'esmorzar i un altre abans de dinar o sopar. Aquesta pauta pot seguir-se de forma continuada amb períodes de descans de 4 setmanes cada 3 mesos d'administració.

Triptomax comença a actuar des de la primera presa, encara que els seus efectes es perceben millor a partir de la primera setmana de tractament. Per saber més detalls sobre la composició de Triptomax i la seva posologia, consulti el seu prospecte .

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER