EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 02 Agost 2016 18:20

El director de l'FBI parla de Seguretat Cibernètica en la trobada de ICCS

Escrit per
Font:FBI Font:FBI

Aquest matí a la Sisena Conferència Anual Internacional sobre Seguretat Cibernètica a la ciutat de Nova York, director James Comey va informar als participants sobre les amenaces informàtiques actuals i d'estratègia en la qual els diversos aspectes de la FBI inclou una estreta col·laboració amb els socis encarregats de fer complir la llei i el sector privat, per fer front de manera eficaç .

Durant l'esdeveniment, co-patrocinat per l'FBI i la Universitat de Fordham, Comey va discutir amenaces significatives cibernètics com ara intrusions nació-estat patrocinat per ordinador, activitats relacionades amb el terrorisme, ransomware, i el hacktivisme. I va enumerar diverses facetes de l'estratègia cibernètica de l'FBI, que, a més d'ajudar a socis estatals i locals siguin més eficaços en la lluita contra la delinqüència cibernètica i l'establiment de relacions més estretes amb la indústria, inclou passos per reclutar i retenir experts en cibernètica de l'Oficina i els esforços per millorar l'atribució dels atacs cibernètics.

Comey també va esmentar la Política Presidencial recentment anunciat la Directiva 41 , que es solidifica el paper de l'FBI com un líder clau de resposta a incidents cibernètics, i ha posat èmfasi en la importància d'una conversa nacional sobre el xifrat i el tema fosc Going .   

La conferència d'aquesta setmana ofereix l'oportunitat perquè els líders dels governs, el sector privat i l'acadèmia per reunir-se i compartir la seva experiència en l'anàlisi de l'amenaça cibernètica, operacions, investigació i aplicació de la llei.  

Darrera modificació el Dimarts, 02 Agost 2016 18:46
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER