EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 10 Agost 2016 16:43

Think Big presenta “BEING INCLUSIVE”, un exemple jove de superació que parteix de la passió per la moda

Escrit per

El seu projecte és un dels més de 14.000 que han comptat amb el suport de Think Big, el programa d'innovació i emprenedoria social dirigit als joves d'entre 15 i 30 anys, que ve impulsant Fundació Telefònica des de 2010.

Fundació Telefònica ha presentat aquest matí en el marc del seu programa de empleabilidad Think Big el projecte “Being Inclusivament”, una iniciativa social d'Olga i Nerea Mayoral, sense ànim de lucre, que lluita per portar la inclusió i la diversitat al món de la moda i que el seu objectiu és promoure un accés igualitari a la moda, afavorir la pròpia imatge corporal i prevenir problemes d'índole psicològica relacionades amb la imatge.
Fundació Telefònica impulsa Think Big per ajudar als joves europeus en general i als espanyols en particular a desenvolupar les seves capacitats relacionades amb el emprendimiento i les competències digitals, necessàries en un món professional i social cada vegada més competitiu. Fruit d'aquesta iniciativa són els més de 14.000 projectes d'innovació i emprendimiento social duts a terme per joves d'entre 15 i 30 anys i que s'han engegat a Espanya i Europa des de 2010 amb la finalitat de que es produeixi aquest necessari canvi social.


Olga i Nerea Mayoral han presentat la seva col·lecció primavera-estiu aquest matí a l'Espai Fundació Telefònica al costat de la directora de Empleabilidad i Voluntariat de Fundació Telefònica, Carmen de la Serna. Nerea –dissenyadora de moda– i Olga –psicòloga i responsable del projecte– han mostrat alguns dels seus models, la característica principal dels quals és la de “vestir bé i vestir còmode”, unes boniques peces que no solament han estat dissenyades per a persones amb mobilitat reduïda, sinó per a tothom.


Nerea Mayoral, a la qual van diagnosticar una greu escoliosi sent nena, ha indicat que per fi havia trobat “un lloc al món de la moda”. Les germanes Mayoral treballen individualment amb persones amb diversitat funcional per trobar les solucions adequades per a la vestimenta que van a portar. Per la seva banda, Olga va donar un consell als joves: “que se sentin a gust amb la seva imatge i s'acceptin corporalment, un procés en el qual cal treballar i potenciar tot el bé que tots tenim, la qual cosa produeix un canvi radical en l'autoestima i forma de vida”, ha afirmat. 
Les germanes Nerea i Olga Mayoral aposten fort per la moda inclusiva i les “in girls”, concepte que abasta no solament a noies amb diversitat funcional, sinó a qualsevol dona que vulgui vestir bé i se senti a gust amb la seva imatge. També han inventat el sistema “easy tie” per a peces fàcils de posar i de llevar, adaptades a persones amb limitació de moviments corporals. A més, ambdues van expressar el seu desig de treballar i col·laborar amb altres marques de moda i implicar i sensibilitzar a grans empreses del vestir: “així l'esforç serà molt més gran, sobretot per poder incloure la diversitat corporal al món de la moda”.

Darrera modificació el Dimecres, 10 Agost 2016 19:21
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER