EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 21 Setembre 2016 16:58

Cap a una tercera guerra mundial amb final feliç?

Escrit per

La Policia canadenca ha rebut un fax que afirma que un nombre no determinats de bombes han estat col·locades en diverses escoles de la província Illa Príncep Eduard (PEI) , a l'est del país, el que ha comportat la necessitat de fer una  l'evacuació de les seixanta escoles i la universitat de la província.

Segons indica La Vanguardia, el portaveu de la Policia Muntada canadenca, el sergent Kevin Bailey, ha assenyalat durant una roda de premsa que altres escoles a Canadà i Estats Units han rebut més amenaces similars.

 

Diversos mitjans de comunicació locals han dit que diverses escoles de la veïna província de Nova Escòcia han estat també evacuades després de rebre una amenaça.

Bailey ha afegit que la policia canadenca no està segura de si les amenaces estan connectades o si es tracta d'una broma de mal gust.

El missatge no va assenyalar en quines escoles suposadament s'havien col·locat les bombes però amenaçava amb que els artefactes serien detonats avui.

Bailey va afegir que de moment no s'ha trobat cap artefacte explosiu a les escoles. La Policia Muntada ha emès un comunicat en el matí d'avui en què informava de l'evacuació imminent de totes les escoles de PEI per una "potencial amenaça".

UPDATE: The University of Prince Edward Island is closing for the day effective immediately.

 

La Universitat de PEI, l'única universitat de la província, també ha estat desallotjada.

La Policia va informar que els estudiants de les escoles de PEI estan sent portats a llocs segurs i que els pares dels alumnes han d'acudir a aquestes ubicacions.

Imatges transmeses per la radiotelevisió pública canadenca, CBC, mostren fileres d'estudiants acompanyats per professors, caminant pels carrers de la província cap ubicacions considerades segures.

El missatge no va assenyalar en quines escoles suposadament s'havien col·locat les bombes però amenaçava amb que els artefactes serien detonats avui.

Bailey va afegir que de moment no s'ha trobat cap artefacte explosiu a les escoles. La Policia Muntada ha emès un comunicat en el matí d'avui en què informava de l'evacuació imminent de totes les escoles de PEI per una "potencial amenaça".

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER