EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 07 Octubre 2016 14:58

El Dia Mundial de la Salut Mental 2016 es celebra aquest dissabte a Lleida

Escrit per

El Dia Mundial de la Salut Mental 2016, que enguany se celebra a la Seu Vella de Lleida el dissabte 8 d’octubre, ja disposa del cartell i del programa d’actes. Sota el lema, ‘Prevenció, la clau de l’equilibri”, la jornada incidirà en el benestar emocional per promoure la salut mental i ajudar al creixement, l’estabilitat i la confiança.

La jornada és una gran trobada oberta a les persones, famílies, associacions, professionals i administracions, i té l’objectiu de sensibilitzar sobre la salut i reivindicar els drets de les persones amb malaltia mental. L’acte, conduït pel periodista Lluís Caelles i l’actriu i presentadora Txe Arana, s’iniciarà amb els balls de l’Esbart Dansaire Sícoris, Els Carreter – Colla de Grallers i la Casa dels Gegants de Lleida.

A continuació, la cantant lleidatana Lorena interpretarà la cançó "I que si", i es llegirà el Manifest per la Salut Mental. Seguidament tindran lloc els parlaments institucionals a càrrec de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, representants del Govern de la Generalitat de Catalunya, entre ells el conseller de Salut, Toni Comín, el president de la Federació Salut Mental Catalunya, Israel Molinero, i la presidenta de Salut Mental Ponent, Eva Barta.

L’acte institucional es clourà amb l’actuació del grup de circ Trapetelando, que interpretarà l’obra ‘Prevenció, la clau de l’equilibri’, un espectacle d’acrobàcia aèria amb trapezi i teles amb la Seu Vella de fons.

Els tallers, els jocs x la salut mental, el dinar popular i l’actuació musical del grup Ruta 66, completaran els actes del Dia Mundial de la Salut Mental.

L’acte central de la celebració de Dia Mundial de la Salut Mental reuneix unes 1.500 persones i es commemora cada any en una localitat diferent de Catalunya. Es tracta d’una ocasió perquè les entitats federades, però també les persones, professionals i entitats de l’àmbit de la salut mental de tot el país, així com la ciutadania en general, es trobin en un ambient lúdic i festiu per fer visible la lluita per la defensa dels drets de les persones i famílies amb problemes de salut mental.

A l’edició del 2015, que es va desenvolupar a Valls, les entitats federades van demanar una aposta política ferma per situar a les persones amb problemes de salut mental en el centre de les prioritats, garantint les oportunitats d’accés a l’habitatge, el treball i la inclusió social. L’objectiu és avançar cap a unmodel d’atenció comunitària.Darrera modificació el Divendres, 07 Octubre 2016 15:02
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER